Millennium Hotels

Alla recensioner

Millennium Hotels

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Trainline

Trainline

0 recensioner

Nästan varje dag förflyttar vi oss från vårt hem, det kan vara för att vi far till butiken, till jobbet, till släkt...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till en större stad och stann...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Millennium Hotels

Oberoende hur gammal man är, om man identifierar sig som kvinna, man eller ickebinär så är chansen väldigt stor att man tycker om att resa. Detta behöver inte betyda att man ska åka flyg i ett helt dygn för att komma till sitt resmål. Nej man kan åka ut på bilsemester, man kan cykla eller så kan man åka båt till hur många olika länder som helst. När det kommer till att resa så kan man ju i detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningsalternativ. Millennium Hotels erbjuder hotellrum i flera länder i världen. 

Hur fungerar onlinetjänsten som Millennium Hotels erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning eller resor via Millennium Hotels? Har man möjligheten att få sina pengar tillbaka om man skulle vara tvungen att avboka en resa? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om själva företaget Millennium Hotels
Under 1989 grundades och lanserades Millennium Hotels kedjan och då ägde och drevs de 6 stycken hotell i Asien. Under årens gång köpte Millennium Hotels flera hotell och erbjuder idag hotellrum i länder och platser runt om i världen som tex Los Angeles, Singapore, Beijing, Auckland och så vidare. Millennium Hotels driver även en applikation som är möjlig att använda i mobilen eller plattan där deras bokningstjänst kan nås. 

Vad är det som Millennium Hotels erbjuder sina kunder?
Att boka ett hotellrum till något hotell som Millennium Hotels äger och driver är möjlig via deras hemsida och online bokningsplattform. Att byta språk på hemsidan och även i vilken valuta de olika priserna är möjligt att ändra för personen som använder hemsidan. Millennium Hotels har även ett medlemskap som vem som helst kan gå med i och då kommer de personerna att samla in poäng som de sedan kan använda vid ett senare tillfälle då de ska ut och resa igen. 

Millennium Hotels erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Millennium Hotels?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

Har du någon erfarenhet av att resa och boka rum via Millennium Hotels? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och annat som du kanske helt spontant känner att du skulle vilja lägga till i din recension.  


Tips om man ska ut och resa.