Marriott

Alla recensioner

Marriott

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Skyscanner
Skyscanner
0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Interhome
Interhome
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Marriott

Ett stort intresse för många är att resa. Man vill få sin fot ut i världen, man vill träffa nya människor och man vill upptäcka spännande och otroligt vackra platser. Vissa väljer att resa kortare resor flera gånger under året, medan andra väljer att spara pengar och kanske vart annat år åka ut själv på en längre resa. Oberoende hur man vill resa så måste man ju komma till ett tillfället om man ska boka sin resa, och vad ska man tänka på då? Jo man ska fundera om man vill avboka allting ett paket, eller om man väljer att boka hyrbil, hotellrum och flygresa skillt för sig. Oberoende vara med och välja så finns det företag där ute som erbjuder dessa olika tjänster. Marriott erbjuder online olika typer av resor via sin hemsida. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som Marriott erbjuder? Hur är priserna om man väljer att boka en resa via detta företag, har det mycket dyrare resa har en kanske andra bolag? Hur är det med flygresorna, kommer det att mellanlanda på hur många platser som helst så att flygresan tar typ ett och ett halvt dygn? Ta reda på det och mycket mer genom att läsa recensioner inne hos oss.

Mer om själva företaget Marriott
Marriott är ett familjeägt företag som har varit verksamma på resa marknaden sedan 1927, samt att de har drivit sin hemsida sedan 1996. Idag erbjuder Marriott sina kunder resor och hotell i cirka 131 länder och de driver cirka 7 000 olika egendomar. Marriott har även lanserat en egen app som resenärer kan ladda ner till mobilen eller plattan. 

Vad är det som Marriott erbjuder sina kunder?
Tjänsten och hemsidan som Marriott erbjuder sina kunder fungerar som en bokningstjänst online där det ät möjligt för resenärer att boka in en resa. Inne på företagets hemsida finns även en flik där de senaste erbjudandena och kampanjerna publiceras. Marriott erbjuder ett medlemskap som resenärer och kunder kan gå med i för att sedan samla in poäng då de väljer att resa via Marriott. Med dessa poäng kan de sedan få tex gratis internet på olika hotell och platser, de kan tjäna in gratis nätter som de sedan kan använda samt att de kan checka in via en mobil enhet. 

Marriott erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Marriott?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan det vara bra att läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. 

Har du någon erfarenhet av företaget Marriott? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och om du kommer att välja att boka vi dem igen. 


Tips inför resan.