IHG

Alla recensioner

IHG

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Risskov
Risskov
1 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo DFDS
DFDS
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

IHG

Känner du för att ta ledigt från jobbet, packa en väska, hoppa på ett plan och sedan spendera en eller några veckor i ett annat land med en kall drink i handen? Om du gör det, vart vänder du dig då när du ska boka in allting. Miljontals människor tycker om att resa och det vet bolagen om, därför lanseras det nästan dagligen nya resebolag med olika typ er av villkor och erbjudanden. För den enkla resenären som helt enkelt inte orkar googla runt så mycket kan detta kännas ganska jobbigt. Det är här vi på OmdömesStälle kommer in, vi har valt att samla recensioner för att så många ska få så positiva upplevelser som möjligt. I detta fallet handlar det om bolag IHG som erbjuder hotellrum i olika länder. 

Mer om IHG
IHG är en sajt som har valt att samla mer än 6 000 hotell runt om i världen samt att de har skapat ett poängsystem där resenärer samlar poäng då de väljer att stanna på hotell som företaget erbjuder. Företaget grundades och lanserades under 2013 av Juan Trippe och hade då och har ännu idag sitt huvudkontor i Storbritannien. I dagsläget arbetar det cirka 350 000 personer på företaget samt att de har en årlig omsättning på cirka 2,3 miljarder USD. IHG erbjuder sina kunder fyra stycken olika hotell kollektioner som alla varierar i priser och lyxighet. Olika länder som IHG erbjuder hotell i är till exempel: USA, Kanada, Tyskland, Japan, Frankrike, Mexiko och så vidare, den fullständiga listan kan ses inne på sajten. 

Vad erbjuder IHG?
Det är möjligt att boka hotellvistelser hos företaget även fast man inte är medlem hos dem men de som väljer att bli medlem kommer att få tillgång till flera erbjudanden och funktioner. Några fördelar resenärer får om de är medlem hos IHG är att de blir erbjuda lägre priser på hotellrum, de samlar poäng varje gång de gör en bokning samt att de kommer att ha tillgång till WiFi då de besöker ett hotell. 

För att kunna bli medlem hos IHG ska perosnen i fråga vara den enda personen som kommer att använda sig av förmånerna, hen ska vara 18 år gammal eller äldre samt att hen ska godkänna alla villkor. Skulle det finnas några frågor finns alla villkor och information inne på sajten men givetvis går det även att kontakta företaget och det kan göras genom att skicka ett meddelande till företaget inne i nedre hörnet på sajten. 

Åsikter och erfarenheter om IHG
Har du bokat ett hotell vi IHG eller har du till och med medlem hos dem? Tycker du isåfall att de erbjuder sina kunder bra priser eller inte? Får man WiFi om man är medlem hos dem och hur mycket poäng tjänar man egentligen på en hotellvistelse? Skriv en recension och besvara dessa frågor men lägg även till annat som du känner att du vill dela med dig av till alla som kommer läsa din recension


Tips inför resan.