Hotel At Six

Alla recensioner

Hotel At Six

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Trainline

Trainline

0 recensioner

Nästan varje dag förflyttar vi oss från vårt hem, det kan vara för att vi far till butiken, till jobbet, till släkt...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till en större stad och stann...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Hotel At Six

Ska du boka boende eller konferenslokal i Stockholm? I sådana fall kan en lämplig plats vara Hotel At Six. Det här är ett hotell som har vunnit priser för sina tjänster och som därför är väl värt att hålla ögonen på. Här hos oss på Omdömesställe kan du enkelt hitta information och omdömen om hotellet, och även om andra likvärdiga som också de finns i landets fina huvudstad. 

Om Hotel At Six
Hotel At Six ligger vid Brunkebergstorg i Stockholm. Under tidigt 1900-tal beskrevs området som ett riktigt nöjes- och modecentrum. Hotellet är alltså placert på en anrik plats och det är något företaget också tagit vara på. Inredningen är framtagen av Universal Design Studio och i sitt arbete med att inreda hela hotellet har de också tagit till vara på tidstypiska detaljer från den tid när lokalerna var bankkontor. 

Hotellet arbetar aktivt med att minska sin påverkan miljön för att därmed också vara ett miljömedvetet hotell. Här finns rum och lokaler att hyra i varierande prisklasser och för olika slags ändamål och tillställningar. 

Hotellrum, restauranger och konferenslokaler
Du kan boka rum hos Hotel At Six både för långa och kortare vistelser. Hotellet har allt från standardrum till större sviter som lämpar sig för mer lyxiga tillfällen. Det gör att det här är ett hotell som passar lika bra för en weekend med kompisarna som det gör för affärsresan eller familjesemestern. 

Förutom flera hundra hotellrum är det möjligt att ha evenemang och möten på hotellet. Tack vare modern teknik går det dessutom att använda hotellets lokaler om ni önskar kunna streama årsstämmor eller konferenser. Hotel At Six har lokaler som passar för så få som tio personer, men de har också stora lokaler på 2000 kvadratmeter som lämpar sig för större tillställningar. 

Självklart finns flera restauranger och barer du som gäst kan besöka, antingen om du bor på hotellet eller om du har vägarna förbi. Det är något som hotellets VD tillsammans med personalen har sett till att åstadkomma; att se till att det här blir en naturlig mötesplats för alla natinaliteter och åldersgrupper.

Lättillgänglig personal
Utmärkande för Hotel At Six är att de vill leverera elegans och lyx i alla avseenden. Det märks inte minst på den service man erbjuds på plats. Trevlig personal, smidig check-in och rumsservice är bara några av de fördelar du kan få av att besöka hotellet. Har du istället frågor inför en vistelse kan du antingen ringa till receptionen eller skicka ett e-postmeddelande till den person som ärendet rör. Du kan också boka både rum och mindre samlingslokaler direkt på deras hemsida - allt för att det ska vara så smidigt för dig som möjligt. 

Har du erfarenhet av de tjänster Hotel At Six erbjuder?
Har du bott på hotellet eller haft en konferens i deras lokaler? Om du har någon form av erfarenhet av hotellets tjänster ser vi gärna att du berättar om dem för oss. På det sättet kan vi ge en rättvis recension till alla våra besökare, och du som funderar på att besöka deras restaurang eller att unna dig en hotellnatt kan vara säker på att du får valuta för pengarna.