Hostelsclub

Alla recensioner

Hostelsclub

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Flygresor

Flygresor

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien e...

Logo Trivago

Trivago

0 recensioner

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje å...

Hostelsclub

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en veckas tid. Medans andra gör kortare resor fler gånger per år i samband med tex jobbet. men oberoende vart eller hur man väljer att resa så måste man hitta en plats att bo på under tiden då man är borta, det första valet man oftast så tänker på är att bo på hotell. Men det finns även andra alternativ, man behöver inte alltid bo på hotell. Man kan bo hos vänner, campa om man har möjligheten till det eller så kan man även bo på vandrarhem. Det finns flera hemsidor och företag som erbjuder just vandrarhem runt om i världen, och ett av dessa företag är Hostelclub.   

Är rummen fräscha och snygga om man bokar via Hostelclub? Kommer man att bli nöjd med kundtjänsten om man kontaktar företaget och hur är det med att göra returer om man vill göra det? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om företaget Hostelclub
Företaget erbjuder en bokningstjänst online där man kan boka boenden runt om i hela världen. Företaget är verksamma i 176 olika länder och de erbjuder sina kunder mer än 30 000 hotell och vandrarhem. De som arbetar på företaget har erfarenhet inom branschen och de försöker hela tiden att lyssna på kundernas behov för att erbjuda en så bra tjänst som möjligt. 

Vad erbjuder Hostelclub sina kunder?
Vill man boka ett boende hos företaget så ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan välja vart man vill åka, när man vill åka samt hur många som ska åka på resa. Är det så att man har slut på idéer men man skulle vilja åka ut och resa så kan man kolla på företagets förstasida för att se de populära städerna och boendena. Har man själv ett passligt boende kan man kontakta företaget för att få hjälp med att hyra ut det. 

Hostelclub har även en egen reseblogg. Där kan man gå in och läsa artiklar om olika resedestinationer, tips och idéer på vad man kan göra i olika länder samt vad man ska tänka på när man är ute och reser.  

Hur kan man kontakta Hostelclub?
Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företaget genom att antingen skicka e-post till dem, fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan eller så kan man ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten. 

Har du bokat en resa via Hostelclub? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Resetips.