Flygvaruhuset

Alla recensioner

Flygvaruhuset

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
Jimmy Wessman
URUSELT. De levererar inte det man beställt. En 9 h resa skulle bli 25 h och sedan tar de avgift för avbokning!!! Det är ju som om jag skulle beställt en Volvo och betalat, sedan erbjuder de en Sk...Läs vidare
E
Ella
En dryg månad innan avfärd fick jag ett mejl om att min resa var inställd och att de skulle hjälpa mig få tillbaka pengarna. På grund av Corona kunde det dock ta rätt lång tid. När jag fortfarande ...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygresa Göteborg - Jerez

  URUSELT. De levererar inte det man beställt. En 9 h resa skulle bli 25 h och sedan tar de avgift för avbokning!!!
  Det är ju som om jag skulle beställt en Volvo och betalat, sedan erbjuder de en Skod för samma pris och vill man inte ha den tar de avbokningsavgift. Vad faan det är ju inte jag som avbokat. Det är de som inte levererat den beställda varan.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ombildningar och ingen kundtjänst

  En dryg månad innan avfärd fick jag ett mejl om att min resa var inställd och att de skulle hjälpa mig få tillbaka pengarna. På grund av Corona kunde det dock ta rätt lång tid. När jag fortfarande inte hört något 10 dagar innan avresa så loggar jag in och det ser ut som att ursprungsresan ligger kvar. Det går inte att kontakta någon direkt utan endast att fylla i ett formulär på Flygvaruhusets hemsida. Ett par dagar innan resan får jag ett sms om att "snart är det dags att resa". Jag loggar in och resan ligger mycket riktigt kvar. Jag börjar söka på flygbolagens hemsidor istället och ser att vi på ditresan inte längre kommer få hälsa på våra vänner ett dygn utan bara har 30 minuter på oss att byta plan (stor flygplats). Ännu värre var att de hade förlagt hemresan till 2 dagar senare och från en helt annan ort. Detta helt utan att kontakta mig. Samtidigt får jag svar från Flygvaruhusets "kundtjänst" (dvs en vecka efter att jag kontaktat dem) som säger att de inte kommer göra något. Min fråga tillbaka har de fortfarande inte svarat på. Jag lyckades avboka genom ett av flygbolagen (efter mycket om och men eftersom jag bokat via "resebyrå") men fortsätter få sms från Flygvaruhuset om att mitt nästa flyg avgår om 24 timmar utifrån den ursprungliga resplanen. Jag har använt Flygvaruhuset flera gånger tidigare men har noll förtroende för dem efter detta.


Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Logo Risskov

Risskov

2 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Flygvaruhuset

De flesta av oss anser att det är roligt att se världen och att resa omkring, men oftast vill vi inte lägga flera tusenlappar på endast resan dit och tillbaka. Därför finns företaget Flygvaruhuset, via dem kan du boka dina flyg både tryggt och enkelt och företaget har blivit så pass sort att de idag är störst i Norden. Flygvaruhuset erbjuder ett otroligt stort utbud och såklart alltid säker betalning. Välkommen till företaget som kommer att ta dig ut i världen.

Information om Flygbolaget
Flygbolaget är företaget som erbjuder det trygga valet, och tar sitt sociala ansvar. Företagets mål är att de vill erbjuda sina kunder marknadens lägsta priser på resor. Företaget Flygvaruhuset ingår i Svenska Resegruppen AB och är idag Nordens ledande e-handelsbolag inom resor online. Företaget har verksamhet i 72 länder och även på 6 kontinenter. Flygvaruhuset har nästan 12 miljoner kunder och över 4 miljoner sålda resor varje år. Verksamheten har varit igång sedan 1989 och år 2000 blev företaget en av de första nordiska företagen som började sälja resor online. 

Tjänster som Flygbolaget erbjuder
Hos Flygbolaget kan du välja mellan 650 flygbolag där det ingår även lågprisflygbolag. Flygbolaget har ett väldigt brett sortiment av resor, där du kan hitta flyg, hotell, semesterbostäder samt hyrbilar i alla klasser och priser. Inne på företagets lättnavigerade och tydliga hemsida är det första du kommer att se de lägsta flygpriserna just nu och vilka erbjudanden som är de bästa flyg + hotell pris. Flygvaruhuset har även ett erbjudande där om du bokar flyg kommer du även att få upp till 50 procent rabatt på hotell. Om du vill veta om alla de senaste erbjudanden och nyheter över lag ska du inte glömma att prenumerera på företagets nyhetsbrev. Då kommer du att få alla erbjudanden direkt in till din e-post. 

Om du är intresserad att boka en resa via Flygbolaget ska du såklart ta och göra det. Efter att du har bokat din resa ska du inte glömma att gå in på fliken ”inför resan” inne på företagets hemsida. Där kan du kolla in alla billiga hotell som du kanske vill spendera någon natt på, du kan kolla in alla hotell som finns runt om i världen, du kan läsa igenom alla resguider där du kommer att få all information om din resa och du kan även se vilka olika flygbolag som finns att flyga med. 

Reklamationer, tips och kontakt med Flygbolaget
Om du undrar över något eller har några frågor ska du börja med att gå in på företagets hemsida och läsa de oftast ställda frågorna, där kommer du oftast att hitta svaret på din fråga. Om du inte skulle hitta ditt svar där kan du såklart komma direkt i kontakt med företaget, du kan kontakta företaget via e-post, telefon eller till och med via Facebook. Alla vardagar försöker företaget att alltid svara inom 24 timmar på alla frågor. Om du vill lämna in en reklamation ska du kontakta företaget så snabbt som möjligt. 

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har bokar några resor via dem.