BookVIP

Alla recensioner

BookVIP

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

BookVIP

Åka och resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. BookVIP är ett företaget och en hemsida som erbjuder resor, hotell och övernattningar via sin hemsida. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som BookVIP erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning eller resor via BookVIP? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om själva företaget BookVIP
Företaget driver en verksamhet och en hemsida där det är möjligt att boka hotell och resor, främst för kunder och resenärer som är ute efter lyx och femstjärniga hotell. Sedan företagets start har de haft cirka 173 miljoner besökare på sin hemsida samt att de på deras Facebook sida har 3,8 miljoner följare. BookVIP erbjuder resor till länder runt om i hela världen, men de säljer mest resor till Mexiko. 

Vad är det som BookVIP erbjuder sina kunder?
Inne på hemsidan är de olika resorna kategoriserade i olika kategorier som tex: all inclusive, familjeresor, berg- eller andra typer av skidresor, resor för endast vuxna samt resor för personer som är singlar. Företagets hemsida går att använda antingen på engelska eller spanska och priserna på de olika resorna är skrivna i amerikanska dollar. Att avboka en resa via BookVIP kan göras avgiftsfritt, samt att det är möjligt att skjuta fram sina resa. 

BookVIP har även ett eget nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att sedan få info om olika kampanjer och erbjudanden på olika resor. Företaget väljer även att skicka ut olika rabatter till de personer som prenumererar på nyhetsbrevet. 

Hur kan kunderna kontakta BookVIP?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.
 
Har du bokat hotell eller annan övernattning via BookVIP? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. Det är viktigt att vara ärlig i sin recension så att alla får se en rättvis bild av företaget i fråga. 


Restips i Italien.