OmdömesStalle

  Recensioner BookVIP

  Åka och resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. BookVIP är ett företaget och en hemsida som erbjuder resor, hotell och övernattningar via sin hemsida.

  Hur fungerar onlinetjänsten som BookVIP erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning eller resor via BookVIP? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om själva företaget BookVIP

  Företaget driver en verksamhet och en hemsida där det är möjligt att boka hotell och resor, främst för kunder och resenärer som är ute efter lyx och femstjärniga hotell. Sedan företagets start har de haft cirka 173 miljoner besökare på sin hemsida samt att de på deras Facebook sida har 3,8 miljoner följare. BookVIP erbjuder resor till länder runt om i hela världen, men de säljer mest resor till Mexiko.

  Tillsammans semestrar vi rent och tryggt

  Vad är det som BookVIP erbjuder sina kunder?

  Inne på hemsidan är de olika resorna kategoriserade i olika kategorier som tex: all inclusive, familjeresor, berg- eller andra typer av skidresor, resor för endast vuxna samt resor för personer som är singlar. Företagets hemsida går att använda antingen på engelska eller spanska och priserna på de olika resorna är skrivna i amerikanska dollar. Att avboka en resa via BookVIP kan göras avgiftsfritt, samt att det är möjligt att skjuta fram sina resa.

  BookVIP har även ett eget nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att sedan få info om olika kampanjer och erbjudanden på olika resor. Företaget väljer även att skicka ut olika rabatter till de personer som prenumererar på nyhetsbrevet.

  Hur kan kunderna kontakta BookVIP?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du bokat hotell eller annan övernattning via BookVIP? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. Det är viktigt att vara ärlig i sin recension så att alla får se en rättvis bild av företaget i fråga.


  Restips i Italien.

  BookVIP
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om BookVIP

  Din recension

  FAQ

  Är BookVIP ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om BookVIP. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder BookVIP?

  BookVIP är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Specialresor, Stadsresor, Vintersport, Sol & All-Inclusive, Gruppresor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BookVIP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.