12go

Alla recensioner

12go

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Sunweb Ski

Sunweb Ski

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Interhome

Interhome

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

12go

Att åka ut och resa är något som många väljer att göra en eller till och med flera gånger under året. Vissa gillar att åka ut och resa med hela familjen medans andra vill resa ensamma för att kanske hitta sig själva.  Men hur ska man gå till väga då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. På hemsidan 12go är det möjligt att boka bussbiljetter, flyg eller tågbiljetter inom sydöstra Asien. 

Hur fungerar onlinetjänsten som 12go erbjuder? Erbjuder de även resor och biljetter till andra delar av världen eller inte? Jag eller en familjemedlem blir plötsligt sjuk endast några dagar innan resans avfärd, kommer jag att få mina pengar tillbaka eller inte? Ta reda på det och mycket mer genom att läsa recensioner inne hos oss här på OmdömesStalle. 
 
Mer om 12go
12go är en hemsidan och ett företag som funnits på marknaden sedan 2012. Idag arbetar det cirka 150 personer på företaget och huvudkontoret ligger idag i Bangkok i Thailand. Via onlinetjänsten 12go finns det 5,746 olika destinationer att välja mellan för kunderna och resenärerna. 12go erbjuder även resor och biljetter i några andra länder som inte ligger i Asien men de har mestadels valt att fokusera på länder i sydöstra Asien. 
 
Vad erbjuder 12go sina kunder?
Användarna av företagets hemsida kan själva välja vilket språk de vill använda hemsidan och även i vilken valuta de vill se priserna på de olika biljetterna. När det kommer till själva leveranserna av biljetterna så finns det 4 stycken alternativ som resenärerna kan välja mellan. Det är möjligt för dem att själva plocka upp biljetterna vid företagets kontor, att få dem levererade till hotellrummet, levererat via post till vilket land som helst vilket tar ungefär en vecka och det sista alternativet är att få biljetterna levererade direkt till tågstationen resenären ska resa från. Ska kunderna tex åka tåg så kan de inte ha en PDF biljett i mobilen, den fysiska biljetten måste finnas till hand. 

Hur kan kunderna nå 12go?
Via e-post eller telefon är de två olika sätt som företagets kundtjänst kan nås. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan det vara bra att man tar sig tiden till att läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på frågan redan där. Om man känner behovet av någon anledning att lämna in en reklamation ska kundtjänsten först kontaktas eftersom de då kan hjälpa till. 

Har du bokat resa eller någon övernattning via 12go? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva onlinetjänsten och även om du kommer att vända dig till dem igen eller inte. 


Tips om man ska resa i Asien.