ZWM

Alla recensioner

ZWM

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

ZWM

Vi har endast en planet att leva på och för att vi ska kunna ha denna planet kvar till framtida generationer måste vi alla lägga lite tid och energi på det. Givetvis kan inte endast en person förändra allting som är dåligt i världen och göra den till en bättre plats, men om vi alla gör något lite kommer det att märkas skillnad. Man kan till exempel komma ihåg att plocka upp skräp om man ser det, inte köpa engångsgrejer utan produkter som används under en lång tid och då man köper saker kan man köpa de som är tillverkade av återvunna material. ZWM är ett företag som säljer väskor och mobilaccessoarer som är gjorda av återvunna material. 

Kommer jag kunna vara säker på att produkterna från ZWM har bra hållbarhet eller inte? Är produkterna värda sitt pris och varför ska jag handla hos dem? Du och alla dina vänner kan gratis läsa recensioner och erfarenheter här på OmdömesStälle om bland annat ZWM men även många andra företag. 

Mer info om ZWM
Företagsnamnet står för Zero Waste Movement och de har valt att ta fram accessoarer som är gjorda av material som är snälla mot planeten istället för tvärtom. Alla deras produkter och förpackningsmaterial är gjorda av 100% återvunna och förnybara material och de garanterar sina kunder att de kommande kollektionerna alltid kommer att vara bättre än de tidigare. Företaget lanserads på marknaden under 2018 och när de framställer sina produkter tänker de som tidigare nämnt på hållbarheten, men även kvaliteten och designen. 

Vad är det som ZWM erbjuder?
ZWM erbjuder mobilskal till både iPhones och vissa modeller av Samsungmobiler men förutom det har de öven skal till AirPods och små till stora väskor för till exempel datorer. Efter att kunden hittat vad hen vill köpa kan den produkten läggas till i kundkorgen, kundens ska sedan fylla i information som har med leveransen att göra och efter det kan köpet betala med internetbanken, via Klarna, direkt med kort eller med PayPal. ZWM levererar sina produkter till länder runt om i hela världen och beroende var kunden befinner sig kommer kunden inte behöva att betala någon fraktkostnad. Leveranstiderna är något som varierar beroende på var kunden befinner sig men efter att kunden lagt sin beställning kommer paketet att i de allra flesta fall redan att vara påväg inom 24 till 36 timmar. Det går att göra en retur efter att produkten mottagits förutsatt att den påbörjas inom 7 dagar och produkten får heller inte vara använd. Finns det några frågor om företaget eller deras produkter kan de nås via e-post. 

Tankar om ZWM
Har du valt att vara lite snällare mot planeten genom att köpa ett mobilskal som är gjort av återvunna material från ZWM eller inte? Tycker du att skalet isåfall skyddar din mobil, tycker du att de är hållbart och kommer du att rekommendera företaget till dina vänner eller inte? Skriv en recension och hjälp personer där ute som inte vet var de ska handla. 


Tips på hur man kan leva mer hållbart.