Zuper Box

Alla recensioner

Zuper Box

83% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mathilda
Vi fick njuta av nästan 3 timmars bastubad i januari. Var länge sen man kände sig så fri och frisk. Fantastiskt uppfriskande upplevelse som vi kommer göra om igen. Läs vidare
R
Rikard K
Körde en lambo förra helgen som var över förväntan jäkligt kul dok halv strulig och boka med boknings koden. Schysst personal i bilen. Läs vidare
A
Anders Lönberg
Vilken jäkla grym helg i Lerum riktigt najs att få testköra en a Lamborghini. tror det var gr8 som var leverantör. Läs vidare
R
Robban
as snabb support. har bokat upplevelse i malmö. Återkommer med recension om testkörning Läs vidare
E
Elin Forslund
Trevligt bemötande via epost och telefon. Fick hjälp med bokning i sommar. Läs vidare

Alla recensioner (6)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bastuflotte i nästan 3 timmar

  Vi fick njuta av nästan 3 timmars bastubad i januari. Var länge sen man kände sig så fri och frisk. Fantastiskt uppfriskande upplevelse som vi kommer göra om igen.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Kör lamborghini 20km

  Körde en lambo förra helgen som var över förväntan jäkligt kul dok halv strulig och boka med boknings koden. Schysst personal i bilen.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lamborghini 20km

  Vilken jäkla grym helg i Lerum riktigt najs att få testköra en a Lamborghini. tror det var gr8 som var leverantör.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Presentkort lamborghini

  as snabb support. har bokat upplevelse i malmö. Återkommer med recension om testkörning


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Upplev lamborghini 40 km

  Trevligt bemötande via epost och telefon. Fick hjälp med bokning i sommar.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Köra Ferrarri 20 km

  Blev blåst, det finns inga leverantörer, så det blev ingen körning utan pengar rakt i sjön :(


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Zuper Box

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Det finns flera företag i världen, norden och Sverige som säljer dessa sorters upplevelser, och ett av dessa företag är Zuper Box.

Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Zuper Box? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga. 

Mer information om företaget Zuper Box
Zuper Box är ett företag som erbjuder sina kunder cirka 250 olika upplevelser via sin hemsida till sina kunder, som man sedan kan ge bort till någon man tycker om. Upplevelserna som företaget säljer är handplockade av de som jobbar på företaget, och de har många olika samarbeten med flera företag för att kunna erbjuda olika upplevelser. 

Vad erbjuder Zuper Box sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika upplevelser som tex sport och fritid, i luften, för barn, kropp och själ och så vidare. Om man har ett företag finns det även en kategori på hemsidan som är gjord för just företag och stora grupper av människor. Har man slut på idéer om vilka upplevelser man kan ge bort så kan man på hemsidan även se de mest sålda och de populäraste upplevelserna. När man köper ett presentkort på en upplevelse så kommer den att ah en giltighetstid på mellan 18 till 36 månader. Är det så att man inte har hunnit göra sin upplevelse under giltighetstiden så har man möjlighet att förlänga den inom giltighetstiden. När man beställer ett presentkort så kommer det inte att tillkomma några extra kostnader, utan presentkortet kommer direkt hem till brevlådan. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Zuper Box?
Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan man göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du någon erfarenhet av Zuper Box? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Tips på presenter som man kan ge bort.