OmdömesStalle

  Recensioner Zuper Box

  Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Det finns flera företag i världen, norden och Sverige som säljer dessa sorters upplevelser, och ett av dessa företag är Zuper Box.

  Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Zuper Box? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer information om företaget Zuper Box

  Zuper Box är ett företag som erbjuder sina kunder cirka 250 olika upplevelser via sin hemsida till sina kunder, som man sedan kan ge bort till någon man tycker om. Upplevelserna som företaget säljer är handplockade av de som jobbar på företaget, och de har många olika samarbeten med flera företag för att kunna erbjuda olika upplevelser.

  Detroit: Become Human [PS4] #05 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Zuper Box sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika upplevelser som tex sport och fritid, i luften, för barn, kropp och själ och så vidare. Om man har ett företag finns det även en kategori på hemsidan som är gjord för just företag och stora grupper av människor. Har man slut på idéer om vilka upplevelser man kan ge bort så kan man på hemsidan även se de mest sålda och de populäraste upplevelserna. När man köper ett presentkort på en upplevelse så kommer den att ah en giltighetstid på mellan 18 till 36 månader. Är det så att man inte har hunnit göra sin upplevelse under giltighetstiden så har man möjlighet att förlänga den inom giltighetstiden. När man beställer ett presentkort så kommer det inte att tillkomma några extra kostnader, utan presentkortet kommer direkt hem till brevlådan.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Zuper Box?

  Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan man göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du någon erfarenhet av Zuper Box? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips på presenter som man kan ge bort.

  Zuper Box
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Zuper Box

  Din recension

  FAQ

  Är Zuper Box ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zuper Box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zuper Box?

  Zuper Box är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Presentbutik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zuper Box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.