Ztrengz

Alla recensioner

Ztrengz

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Ztrengz

Hälsan är något som vi alla ska tänka på. De flesta et redan hur viktigt det är att röra på sig och hur glad både kropp och själ blir av det, men vi behöver även göra kroppen glad från insidan genom att fylla på med olika mineraler och vitaminer som vi kanske ibland har brist på. Om man vill införskaffa sig nya oljor och kosttillskott kan man såklart ta sig till en fysisk hälsobutik och se vad som erbjuds, om man gör det har man även möjligheten att fråga personalen om olika tips och idéer. Men ibland kan det vara så att man inte har tiden eller lusten att gå omkring i fysiska butiker, och då kan man passa på att handla online. När man handlar online kan man i lugn och ro sitta och googla vad det är man skulle vilja ha och behöva och sedan kan man hitta en nätbutik som säljer just de produkterna som man är ute efter. Det är även smidigt att efter någon dag hämta ut paketet och skulle man inte vara nöjd brukar man oftast ha 14 dagars returrätt på de allra flesta produkterna. Om man är ute efter kosttillskott och oljor kan man hitta det hos en nätbutik med namnet Ztrengz.

Genom att läsa andra personers recensioner kan man hitta svaret på knepiga frågor som man kanske blir och undra över annars. I recensioner besvaras frågor som tex: är kvaliteten bra på produkterna? Är produkterna värt pengarna och är kundservicen vänlig? 

Mer information om Ztrengz
Företaget Ztrengz är grundat av en person vid namnet Alexander och han har sedan företaget start år 2004 framställt och tillverkatoljor som är bra för kroppen. Företaget är både grundat och lanserat i Danmark och huvudkontoret ligger fortfarande där. Ztrengz har även konton på de vanligaste sociala medier där man kan följa dem. 

Vad erbjuder Ztrengz sina kunder?
Ztrengz har ett utbud som består av 10 stycken olika oljor som är bra före håret, huden och hela kroppen i sig. Alla oljor är framställda på lite olika sätt från olika saker men alla oljor kommer antingen från frön, blad och löv eller fisk. När man gör en beställning på hemsidan kan man välja mellan några olika betalningsmetoder och det är: direktbetalning via internetbanken eller kortbetalning. Postnord är det som sköter om alla leveranser som kommer från företaget och det tar några arbetsdagar för paketet att komma. Om man vill returnera en produkt av någon orsak har man 14 dagar på sig att göra det från och med att man har mottagit sitt paket. 

Hur kan man komma i kontakt med Ztrengz?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget och skulle vilja kontakta deras kundtjänst kan man göra det via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information som finns på hemsidan. Skulle man vara i behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av Ztrengz? Om ja, skriv gärna en egen recension


Eterisk olja.