Ztory

Alla recensioner

Ztory

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Sven Engquist
Ztory idag den 6 maj 2021 erbjuder sina tre dagstidningar utgivna 30 april 2021. Har dessa blivit veckotidningar? Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Expressen - Veckotidning

  Ztory idag den 6 maj 2021 erbjuder sina tre dagstidningar utgivna 30 april 2021. Har dessa blivit veckotidningar?


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Ztory

Många gillar att läsa tidningar. Men de vill kanske inte alltid prenumerera på en fysisk tidningen eftersom de kanske tycker att det är otympligt att läsa en sådan tidning samt att de vill läsa medans de är på språng. Så därför föredrar många att prenumerera på digitala tidningar som man kan läsa i mobilen eller surfplattan. Te finns digitala tidningar som man kan prenumerera på men det finns till och med hela tjänster där man kan betala en summa i månaden och ha tillgång till hur många tidningar som helt. Det är smidigt nuförtiden när allting är s digitalt eftersom man kan sitta hemma skönt i soffan och beställa exakt de produkter som man längtar efter och så behöver man bara vänta några dagar för produkterna att komma. Så var det inte förr då man skulle ta sig till en fysisk butik och sedan trängas där och se hur utbudet såg ut. Och på tal om tidningar digitalt så är Ztory ett företag som erbjuder just de tjänsterna. 

Mer information om Ztory
Ztory är en hemsida och ett företag som erbjuder en prenumerationstjänst där man kan läsa en massa olika tidningar. Både tidningar som är inriktade på ett speciellt ämne så som tex matlagning eller bilar med det finns även vanliga dagtidningar samt tidningar för barn. Hela tjänsten Ztory är en del av ett företag med namnet Storytel som i sin tur erbjuder en prenumerationstjänst när det kommer till e-böcker. Inne på Storytel kan man både lyssna på böcker samt att man kan läsa de om e-böcker. 

Vad erbjuder Ztory sina kunder
Om man vill påbörja en prenumeration hos företaget Ztory ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan skapa sig ett konto. Man ska fylla i lite uppgifter om sig själv då man skapar sitt konto och man kommer även att få de 14 första dagarna gratis. Efter det kommer det att kosta en fast månadsavgift vilket kommer att vara 99 kr om man väljer att fortsätta med tjänsten. När man har ett konto kan man ladda ner applikationen till en mobil eller en surfplatta och efter det kan man börja läsa tidningar. Med sitt konto kan man även ladda ner tidningarna så att man kan läsa dem offline när man inte har tillgång till något internet. Hos Ztory kan man även skapa sig ett familjekonto vilket betyder att upp till 7 stycken enheter kan vara kopplade till samma konto. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Ztory?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade och där kan man gå in och läsa om man undrar över något, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Skulle man ändå vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst av någon anledning så kan man göra det genom att skicka e-post. Om man vill lämna in en reklamation av någon anledning så ska man börja med att kontakta företaget för att gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Ztory? Om ja, skriv då gärna en egen recension


Att läsa.