ZTE

Alla recensioner

ZTE

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

ZTE

Dagens teknik och internet har gjort det möjligt för oss att i princip göra allting online, oberoende vad det än handlar om. Det är möjligt att handla all mat online, beställa städ- eller annan typ av hemhjälp samt att det är möjligt att skola sig helt på distans och få en utbildning. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar som helst. Det finns hur många märken på datorer, telefoner och plattor som helst, vilket kan kännas nästan som en djungel. Vissa nya märken dyker upp ofta, medans gamla märken fortfarande lanserar nya produkter. ZTE är ett teknikföretag som erbjuder olika typer av produkter men bland annat mobiltelefoner. 

Är produkterna värda sitt pris hos ZTE? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om ZTE
Under 1985 grundades och lanserades företaget och de är verksamma på marknaden genom att vara tillverkare av telekomutrustning. Under 2011 var ZTE den fjärde största mobiltelefontillverkaren i världen. Hou Weigui är personen som är grundare till företaget och idag arbetar det cirka 70 000 personer på ZTE. Företaget kommer ursprungligen från Kina där det fortfarande har sitt huvudsäte men de har lanserat produkter som även sålts i Sverige samt runt om i världen. 

Det som ZTE erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida är det möjligt att finna alla deras produkter, samt även nyheter om uppkommande produkter och uppdateringar. Efter att kunden har gjort sin beställning på någon produkt via ZTE så är det en behandlingstid på cirka 2 till 4 arbetsdagar och efter det en leveranstid på cirka 2 till 15 arbetsdagar. I vissa fall kan leveranstiden vara längre om kunderna råkar beställa under någon högsäsong då det ät hög efterfrågan på företagets produkter. Från och med att kunden har mottagit sin beställning så kan de inom 15 dagar göra en retur. För att returen ska bli godkänd så måste produkten vara i oförändrat skick samt att produkten måste ligga i originalförpackningen. 

ZTE har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos ZTE
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos ZTE genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos ZTE? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något annat. 


Mobiltelefon från ZTE.