OmdömesStalle

  Recensioner ZTE

  Dagens teknik och internet har gjort det möjligt för oss att i princip göra allting online, oberoende vad det än handlar om. Det är möjligt att handla all mat online, beställa städ- eller annan typ av hemhjälp samt att det är möjligt att skola sig helt på distans och få en utbildning. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar som helst. Det finns hur många märken på datorer, telefoner och plattor som helst, vilket kan kännas nästan som en djungel. Vissa nya märken dyker upp ofta, medans gamla märken fortfarande lanserar nya produkter. ZTE är ett teknikföretag som erbjuder olika typer av produkter men bland annat mobiltelefoner.

  Är produkterna värda sitt pris hos ZTE? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer information om ZTE

  Under 1985 grundades och lanserades företaget och de är verksamma på marknaden genom att vara tillverkare av telekomutrustning. Under 2011 var ZTE den fjärde största mobiltelefontillverkaren i världen. Hou Weigui är personen som är grundare till företaget och idag arbetar det cirka 70 000 personer på ZTE. Företaget kommer ursprungligen från Kina där det fortfarande har sitt huvudsäte men de har lanserat produkter som även sålts i Sverige samt runt om i världen.

  Unboxing & Test | Logitech G900 Chaos Spectrum!

  Det som ZTE erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida är det möjligt att finna alla deras produkter, samt även nyheter om uppkommande produkter och uppdateringar. Efter att kunden har gjort sin beställning på någon produkt via ZTE så är det en behandlingstid på cirka 2 till 4 arbetsdagar och efter det en leveranstid på cirka 2 till 15 arbetsdagar. I vissa fall kan leveranstiden vara längre om kunderna råkar beställa under någon högsäsong då det ät hög efterfrågan på företagets produkter. Från och med att kunden har mottagit sin beställning så kan de inom 15 dagar göra en retur. För att returen ska bli godkänd så måste produkten vara i oförändrat skick samt att produkten måste ligga i originalförpackningen.

  ZTE har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos ZTE

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos ZTE genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos ZTE? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något annat.


  Mobiltelefon från ZTE.

  ZTE
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ZTE

  Din recension

  FAQ

  Är ZTE ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ZTE. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ZTE?

  ZTE är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZTE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.