Zolucky

Alla recensioner

Zolucky

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Zolucky

Kläder är något som vi alla behöver alla dagar. Och det är verkligen bra att någon eller några gånger i året verkligen gå igenom sin garderob och se vilka plagg som man kan behålla eller inte. Det kan vara så att man i sin garderpb har kläder som inte alls längre passar, man tycker kanske inte att kläderna är dagens mode längre eller så är det helt enkelt söndriga men ändå av någon anledning sparade. ZoLucky är en nätbutik som säljer kläder, skor, accessoarer och annat. 

Kommer jag bli nöjd om jag väljer att handla via ZoLucky? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från nätbutiken? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om företaget ZoLucky
E-handelsbutik som idag inte driver något typ av verksamhet utan säljer sina produkter online. ZoLucky är verksamma på marknaden som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika tillverkare som de sedan säljer vidare online via nätbutiken. 

Vad erbjuder ZoLucky sina kunder?
I nätbutiken kan kunderna själva välja i vilken valuta de vill se produkt priserna, och även på vilket språk hemsidan ska vara. Inne i nätbutiken finns det olika produktkategorier med ett flertal underkategorier, samt en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet. ZoLucky levererar sina produkter till länder runt om i världen, och det är möjligt för kunderna att spåra sitt paket medans det är på väg. När det kommer till själva betalningen i nätbutiken så kan kunderna välja mellan att betala med kredit- eller bankkort, eller via PayPal. Från och med att kunden har fått hem sitt paket så har hen möjligheten att inom 30 dagar göra en retur. Vissa produkter som tex badkläder går inte att returnera. 

Hur kundtjänsten hos ZoLucky kan nås
Företaget har en kundtjänst som antingen kan nås via e-post eller via en live-chatt som finns inne på företagets hemsida. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att se om ärendet där kan bli uppstyrt, men det finns även möjligheten att ännu efter det gå vidare med det möjliga ärendet. 
 
Har du handlat hos ZoLucky? Om du svarade "jo" på den frågan så kan inte du då ta och skriva en egen recension om företaget. Vi här på OmdömesStalle skulle bli väldigt glada om du tog dig tiden till att skriva en egen recension där du med dina egna ord får berätta vad du tyckte om företaget. Berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, och om du tyckte att kläderna satt bra på kroppen eller inte. Du kan även berätta om du tyckte det vara smidigt att handla hos dem och om du skulle tips dina vänner och bekanta om dem i framtiden. 


Enkla klädtips om man har en tråkig outfit.