Zkaka

Alla recensioner

Zkaka

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Zkaka

Det finns butiker där ute som inte endast säjer blåa jeans och vita t-skjortor, eftersom det finns personer som vill sticka ut mer än andra. Visst är det bra att ha en bra basgarderob med kläder man alltid kan slänga på sig om man ska ut på vift, men det finns även dem som har en viss nisch när det kommer till kläder. Det kan vara att man vill gå med riktigt färgglada kläder och smycken, kanske man alltid vill gå med klänningar eller så har man en stil som är lite mer gammalmodig. Zkaka är en nätbutik som bland annat i sitt sortiment har produkter som ska efterlikna kläder från 1950-talet men de har även andra kläder och accessoarer. 

Innan du handlar hos Zkaka eller hos någon butik för den delen lönar det sig alltid att börja med att läsa recensioner. Vi har på OmdömesStälle valt att samla recensioner eftersom vi vill att så många som möjligt ska få positiva upplevelser och det kommer vi endast att få om vi tar tiden och faktiskt delar med oss till varandra om erfarenheter. 

Om Zkaka
Zkaka är ett företag som är grundat och lanserat i Frankrike och de har främst valt att ta fram kläder och produkter till personer som dansar eftersom de själva har intresset av dem, men deras kläder kan även användas till vardag eller fest. I sortimentet hos företaget finns endast kläder för personer som föredrar en feminin stil. 

Inne i nätbutiken är det även möjlig att komma till företagets blogg där de delar med sig av artiklar om kläder genom historien, tips och idéer och nyheter som finns inne hos dem. 

Vad erbjuds hos Zkaka?
Nyinkommet, 1590-talets klänningar, dans kostymer och så vidare är olika kategorier som finns inne i nätbutiken. Om en kund vet vad hen är ute efter är det även möjligt att använda sökfunktionen som söker bland alla produkter. Om en kund väljer att göra en beställning på $50 eller mer kommer hen inte att behöva betala någon fraktavgift. Om beställningen dock slutar på en mindre summa kommer det att läggas till en avgift som räknas ut utgående från vikt och volym på paketet men även vart de ska levereras. Efter att företaget fått in en beställning behandlar de den inom 2 arbetsdagar vilket betyder att kunder inom Europa kan räkna med en leveranstid på mellan 12 - 17 dagar. Om en kund har några frågor som hen skulle vilja ställa till företaget kan kundtjänsten nås via Skype eller mejl under vanliga arbetstider

Omdömen och tankar om Zkaka
Skulle du kunna säga att du har handlat hos detta företaget? Om du har det, är du nöjd över det som du fick hem, såg produkten ut så som du hade förväntat dig och kommer du att vända dig till dem igen om du vill ha en klänning? Du kan gratis skriva en recension hos oss som vem som helst sedan kommer kunna läsa. 


Höstmode för kvinnor.