OmdömesStalle

  Recensioner Zingland

  Flera gånger under året dyker det upp tillställningar då man blir bjuden på en fest eller då man kanske själv ska styra upp en fest och bjuda alla vänner och bekanta. Något som även är väldigt vanligt är att gå på maskerad och klä ut sig, i synnerhet på hösten då det är Halloween. När det kommer till att gå på maskerad så måste man ju ha en klädsel att ha på sig. Är man ute efter maskeradkläder så kan man gå till någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut, vissa göra det eftersom de då har möjligheten att prova alla kläder på, men alla har inte tiden till det. Så därför finns det även företag som erbjuder sina kunder maskeradkläder online via olika hemsidor. Zingland är ett företag som säljer just denna typen av produkter.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Zingland? Hur ska man ta sig till om man känner för att lämna in en reklamation eller om det är så att man får hem en söndrig produkt? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om företaget Zingland

  Under 2010 grundades och lanserades företag och de erbjuder sina kunder produkter via sin hemsida i Sverige. Företaget är verksamma via sin hemsida online och driver inte någon fysisk butik och kunder har inte heller möjligheten att besöka företaget vid deras kontor.

  Julrossafari hemma hos Eva Robild

  Vad erbjuder Zingland sina kunder?

  Festartiklar, bröllop, maskerad, baby shower och så vidare är flera olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna. För att handla via företagets hemsida ska kunden vara 18 år eller ha målsmans tillstånd. Då det görs beställningar via hemsidan så sker leveranserna inom Sverige och de levereras till kundernas närmste ombud där kunden sedan måste hämta ut sitt paket inom 14 dagar. Om det är så att det görs beställningar via hemsidan som är på mer än 299 kr så behöver kunden inte stå för någon fraktavgift, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 29 kr på varje beställning. Kunderna har 14 dagar på sig från och med att de har mottagit sitt paket att returnera det vid behov.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Zingland?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Zingland? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Vad man ska tänka på vid festtillfällen.

  Zingland
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Zingland

  Din recension

  FAQ

  Är Zingland ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zingland. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zingland?

  Zingland är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zingland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.