Zeal Optics

Alla recensioner

Zeal Optics

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Zeal Optics

När det kommer till hobbyn och saker som man tycker om att göra på sin fritid så finns det väldigt många olika saker som olika personer finner intressant. När vissa är lediga från jobbet vill de sitta hemma i soffan hela dagen och kolla på en helt ny serie utan att fundera på något annat. Andra personer kanske tycker detta låter hur tråkigt som helst och det lever för adrenalin fyllda utflykter som till exempel att åka skidor eller snowboard. Det är väldigt populärt i synnerhet här uppe i Norden att man tycker om att åka skidor eller snowboard. Om man är en person som gör detta då kanske företaget Zeal Optics har något för dig. 

Är det bra kvalitet på produkterna som företaget säljer eller inte? Hur är det med storlekarna, och finns deras produkter i någon fysisk butik så att jag slipper och prova dem på eller inte? Du kan hitta svaren till dessa frågor och många fler genom att läsa recensioner här på OmdömesStälle

Mer om Zeal Optics
De personer som grundare och lanserade företaget valde att göra det eftersom de ville erbjuda den högsta kvalitetens glasögon till personer som lever för utomhus äventyr. Då företaget tillverkar sina glasögon använder de sig av plant baserade material när det skapar bågarna och själva glaset. Företaget kommer från USA och de erbjuder sina produkter direkt via sin nätbutik, men det finns även återförsäljare runt om i världen som har produkterna i sitt sortiment.

Inne i nätbutiken är det möjligt att läsa mer ingående om själva teknologin som används i deras glasögon samt att det går att beställa solglasögon med styrka i.

Vad erbjuder Zeal Optics egentligen?
Företaget erbjuder glasögon både till kvinnor och män, och förutom glasögon finns det även accessoarer i sortimentet som till exempel skydd och fodral till glasögonen. Om kunden väljer att göra en beställning direkt från nätbutiken kan hen lägga till valfria produkter i den virtuella kundkorgen och sedan gå vidare med beställningen genom att fylla i både leverans information samt info om betalningen. Om kunden känner sig osäker på hur hen ska ta hand om produkterna finns det information och tips inne på sajten på vad som är viktigt att tänka på. Om det skulle blivit något fel och kunden får hem en produkt och känner missnöje över den går det att göra en retur och få pengarna tillbaka, returen måste påbörjas inom 30 dagar efter inköpsdatum. Om det finns frågor eller funderingar har Zeal Optics en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Tankar, erfarenheter och omdömen om Zeal Optics
Skulle du säga du är en person som tycker om fartfyllda äventyr, och kanske t.o.m. har erfarenhet av detta företaget? Om svaret är ja, glöm då inte att skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Recensioner hos oss är helt kostnadsfria och du kommer kunna hjälpa många personer i framtiden med din recension.


Snowboard för 200 kr.