OmdömesStalle

  Recensioner Zandvoort

  När man flyttar till ett hus eller lägenhet så har man en stor chans att börja leka med färger och inredning. Det är då som man måste ställa sig frågan gällande om de möbler man har är värda att ta med. Kanske inte alla möbler är värda att ta med sig men lite nytt friskar upp. Väljer man att köpa nya möbler så finns det ingen begränsning på vad man får eller inte får göra. Men om målet är att inte endast du ska tycka om inredningen så finns det några punkter som är värda att lära sig.

  Planering före köp är viktigt om man vill uppnå ett resultat som verkar genomtänkt. Ett sätt att planera är att sätta ihop olika sorters inredning och möbler på en och samma plats med hjälp av utklippta bilder. En annan viktig punkt är att testa nya platser för möbler. Men en viktig punkt om man vill få ett rum att se ut som på reklambilder är att följa ”den röda tråden”. Detta betyder att man inte ska ha något som sticker ut från mängden allt för mycket. Har man ett visst tema i ett rum, till exempel mörka möbler och mörka väggar med färggranna möbler, så kan det vara känsligt att lägga till ljusa pastellfärgade möbler och mattor i rummet. Stark belysning kan vara mer praktisk, men svagare belysning på flera platser i rummet skapar mer dynamik.

  Nu vet vi lite grund idéer som är helt valfria att följa, men man måste även få tag i dessa möbler och inredning. Tack vare internet så har urvalet bland möbler som företag erbjuder blivit enklare än någonsin att söka genom. Ett företag som har deras produkter på nätet är Zandvoort.

  Mer om Zandvoort

  De kombinerar klassiskt med modernt med hjälp av deras personliga urval. Företaget grundades i en nedlagd färgfabrik, men de flyttade till Sickla köpkvarter år 2012. De har funnits sedan 2017 på Planiavägen 3. I deras butik kan man köpa inredningen, men när man väl befinner sig där så kan man även ta en titt på deras utställningar.

  Frida Fahrman fixar hotellkänsla i sitt sovrum

  Vad erbjuder Zandvoort?

  Inredning i stort sett för hela huset, vardagsrum, matsal, kök, badrum, sovrum, utemöbler och accessoarer. Vill man ha inredningstips så kostar ett hembesök 1595 kr. Då hjälper dom en skapa ett unikt hem efter de behov och önskemål man har. Är man intresserad att kolla i butiken så är öppettiderna följande: måndag till fredag: 11:00 – 18:00, lördag: 11:00 – 16:00, söndag: stängt.

  Om man vill vara säker på att man inte missar de senaste nyheter eller rabatter så kan man prenumerera på deras nyhetsbrev, då sker uppdateringar via mail från Zaandvort.

  Hur får man kontakt med Zandvoort?

  Har man frågor om inredning eller har man annars bara funderingar så kan man kontakta företaget genom telefon: 08 – 615 14 09, eller via email: info@zandvoort.se.

  Skriv gärna en recension då du har tid. Det kan spara in en annans tid och pengar. Samma sak gäller även om du ska beställa en produkt eller tjänst, läs gärna recensioner på förhand. När företag gör flytt till internet så gör även recensionerna det, vilket gör att mun till mun ordet blir mindre hela tiden. Därför är det viktigt att man de recensioner man skriver även är äkta.

  Zandvoort
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Zandvoort

  Din recension

  FAQ

  Är Zandvoort ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zandvoort. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zandvoort?

  Zandvoort är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zandvoort gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.