OmdömesStalle

  Recensioner Zaful

  Mode, kläder och design är ett stort intresse för väldigt många personer. Vissa kan sitta i timmar och designa olika outfits med det utbudet som man har, medans vissa andra inte bryr sig så mycket om vad de har på sig. Men oberoende om man har ett stort intresse för kläder eller ej så måste man köpa sina kläder någonstans. Vissa väljer att gå omkring i fysiska butiker och prova varje plagg ordentligt så att de faktiskt passar, medans andra väljer att göra en stor online beställning med en passa olika plagg och skickar sedan tillbaka det som inte föll i smaken eller passade. Det finns många olika företag som säljer kläder och accessoarer online och i fysiska butiker, vissa butiker väljer till och med att vara verksamma både online och i butik. Men ett företag som säljer kläder online till många olika länder i världen är Zaful.

  Mer information om företaget Zaful

  Zaful är ett företag som har valt att endast vara verksamma online och de säljer kläder som har en lite mer unik stil. Företaget vill bidra till en mer hållbar framtid och därför samarbetar de med olika företag som säljer och tillverkar hållbara material. Zaful skickar sina produkter till 260 olika länder och de har ett automatiskt styrt lager. Företaget har en kundtjänst som pratar 9 olika språk samt att Zaful är med på de flesta sociala medierna där man även kan nå dem. Zaful har även sin egna applikation som man kan ladda mer till mobilen eller surfplattan för att shoppa direkt via den.

  Zaful.

  Vad erbjuder Zaful sina kunder?

  På hemsidan finns det olika kategorier som tex nytt, toppar, klänningar, accessoarer etc. När man gör en beställning på hemsidan kan man även välja mellan några olika betalningsmetoder. Man kam välja mellan att betala med faktura, Paypal, kortbetalningen eller direkt betalning via internetbanken. Zaful erbjuder även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande erbjudanden och nyheter, samt att de har även en storleksguide på hemsidan om man är osäker på vilken storlek man ska ha.

  När man gör en beställning på hemsidan kommer det att ingå 30 dagars returätt på varje produkt. Reträtten kommer igång från och med att du som kund har tagit emot produkten, och för att göra en godkänd retur ska produkten vara i samma skick som när den kom.

  Hur kan man kontakta Zafuls kundtjänst?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilka kontakta företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på företaget hemsida för att sedan gå in på fliken ”hjälp och information”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man antingen göra det via e-post eller telefon, dock pratar kundtjänsten endast engelska. Man kan även chatta med företaget direkt inne på hemsidan.

  Har du några erfarenheter av Zaful? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Zaful
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Zaful

  Din recension

  FAQ

  Är Zaful ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zaful. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zaful?

  Zaful är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zaful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.