Yummie

Alla recensioner

Yummie

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Yummie

Bekväma och väl passande kläder är väldigt viktigt, i synnerhet då det handlar om plagg som är tighta som kanske underkläder eller shapewear. Att hitta bra sittande underkläder är kanske inte alltid det enklaste, det kan hända att det spänner åt på vissa ställen samtidigt som de är allt för löst sittande på andra ställen. Yummie är ett företag som valt att ta fram bland annat underkläder men även andra plagg som till exempel tights, klänningar och shapewear. 

Hur ska jag tänka angående storlekarna då jag gör en beställning hos Yummie? Levererar företagets sina produkter till Sverige och Norden eller inte? Kommer jag kunna prova en produkt innan jag returnerar den eller inte? Vi på OmdömesStälle har samlat in recensioner om olika företag som finns där ute. 

Mer om Yummie
Yummie är ett företag som valt att ta fram produkter som ska passa olika kroppstyper men ändå göra så att användaren känner sig självsäker och glad i sina underkläder. Kläderna som företaget tagit fram ska inte endast se snygga ut utan de ska även kännas bra på kroppen. Yummi har valt att främst satsa på komforten i sina plagg men de har även använt sig av versatila stilar och designer för att de ska passa så många som möjligt. 

Det som Yummie erbjuder
Företagets säte ligger i EU men de levererar sina produkter till länder runt om i hela världen. Kunder som befinner sig inom Storbritannien kommer inte att behöva betala någon fraktavgift om de gör en beställning på 100€ eller mer. För kunder som befinner sig inom Europa kommer det alltid att läggas till en fraktavgift och den slutgiltiga summan kan ses innan kunden gör beställningen. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning och skickat iväg den kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 3-5 arbetsdagar. Då kunden gör sin beställning kan hen betala för sitt inköp med kort, via internetbanken, PayPal eller med presentkort. Om det skulle vara så att en kund får hem en produkt som inte passar eller om kunden helt enkelt inte är nöjd går det att göra en retur för att få pengarna tillbaka. I dagsläget är det inte möjligt att byta en produkt mot en annan vid en retur utan då måste en ny beställning göras. För att Yummie ska ta emot en returnerad produkt ska alla lappar sitt kvar och produkten ska vara i samma skick som då kunden tog emot den. Inne i nätbutiken finns en “faq” men Yummie har även en kundtjänst som kan nås via mejl eller på telefon. 

Erfarenheter av Yummie
Har du något plagg hemma som kommer från Yummie? Kan inte du då isåfall lämna en recension här inne på OmdömesStälle? Du kan berätta vad du tyckte om storlekarna, om produkterna verkligen var bekväma och om du tycker att produkterna är värda sitt pris eller inte. Var ärlig och pålitlig i din recension när du berättar varför du tycker som du gör. 


Tjusiga underkläder.