OmdömesStälle

  Recensioner Yoins

  Att handla online är otroligt smidigt, och det är även en sak som väldigt många personer föredrar istället för att gå omkring och trängas i fysiska butiker. Det är smidigt eftersom man kan sitta hemma och i lugn och ro spana in ett helt online sortiment där det finns miljontals produkter. När man handlar online behöver man inte anpassa sig till några öppettider vilket betyder att man kan shoppa dygnet runt. Eftersom e-handeln är så populär så ser alla nätbutiker till att alla kundärende blir smidigt behandla och att alla returer även är enkla att göra. Det finns vissa nätbutiker som har valt att ha ett stort sortiment och sälja så gott som alla produkter man kan tänka sig, medans andra nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss typ av produkt. Yoins är en nätbutik som säljer kläder.

  Hur är kvalitén på produkterna hos Yoins? Är produkterna värda sitt pris och vad ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd med någon produkt? Det är frågor man kan hitta svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Yoins

  Yoins är ett företag som är både grundat och lanserat under 2014 och det kommer från Hong Kong. Företaget har valt att erbjuda sina kunder både kläder för kvinnor och män och företagets mål är att erbjuda trendiga kläder till ett rimligt pris. Yoins fungerar som en nätbutik och de har en engelsk hemsida där även kundtjänsten pratar engelska om m man skulle vilja kontakta dem.

  I SPENT $400 ON YOINS | Is it a Scam?? Try-on Haul!!

  Vad erbjuder Yoins sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som man kan kolla igenom men om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. På hemsidans förstasida kan man även se vilka produkter som är de populäraste bland företagets kunder samt att man kan se vilka produkter som är nya för sortimentet. När det gäller själva leveransen så kan man antingen välja mellan standard eller express. Standardleveransen tar cirka 7 till 16 arbetsdagar, och expressleveransen tar mellan 5 till 8 arbetsdagar. Kostnaden för den vanliga frakten är 6,99 dollar och om man vill ha express så kommer det att kosta 12,99 dollar.

  Yoins har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten, samt att om man är ny kund kommer att man få en rabatt på 10% på sin första beställning.

  Hur kan man komma i kontakt med Yoins?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det genom att skicka e-post, ringa till dem eller så kan man chatta med dem live inne på deras hemsida. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga.

  Har du någon erfarenhet av Yoins? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Klädtips.

  Yoins
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  4
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Dragit pengar

  Det har från er dragits pengar ifrån mitt konto: 644,62….
  Hur kan ni göra det utan att jag beställt något ifrån er….
  Väldigt obehagligt detta…
  Tord.

  Av: Tord Nilsson 23-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Yoins

  Din recension

  FAQ

  Är Yoins ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Yoins. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Yoins?

  Yoins är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Yoinss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.