Yogia

Alla recensioner

Yogia

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Yogia

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Det finns olika företag som erbjuder produkter inom styrketräning, yoga, pilates och så vidare. Yogia är ett företag som just har valt att erbjuda sina kunder yoga relaterade produkter. 

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Yogia? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer information om Yogia
Företaget är lanserat och grundat i Sverige av en kvinna som än i dag driver butiken och är verksam inom yoga. I dag arbetar det 6 personer på Yogia och de är både verksamma i en fysisk butik samt online via deras hemsida och nätbutik

Vad erbjuder Yogia sina kunder
Olika produktkategorier som tex yogakläder, yogatillbehör, smycken och accessoarer finns tillgängliga på företagets hemsida som kunderna kan använda sig av. Yogia erbjuder även sina kunder presentkort samt en storleksguide via hemsidan. Den vanliga leveranstiden då kunder gör en beställning är mellan 1–3 dagar, om det är så att själv produkten finns i lager. Gör kunder beställningar som är under 599 kr tillkommer en fraktavgift på 49 kr på den slutgiltiga beställningen, i annat fall är frakten gratis. Väljer kunder att beställa till EU, USA eller Norge så kommer fraktkostnaden att vara 12 euro. 

Har du handlat hos företaget Yogia?
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så har kunderna möjligheten att göra det antingen genom telefon eller via e post. Inne på företagets hemsida finns det information om till exempel frakt, returer, reklamationer och så vidare. Skulle kunden möjligtvis vara i behovet av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med ditt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget Yogia? Om du har det kan du gå in på hemsidan omdomesstalle.se där du kan skriva en alldeles egen recension där du berätta vad du tyckte om företagets kundtjänst hur de hanterade eventuella reklamationer, och hur det fungerade om man ville returnera någon produkt. 


Yoga för nybörjare.