OmdömesStalle

  Recensioner Yoga International

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Yoga International är ett företag som erbjuder yoga produkter men även en onlinetjänst.

  Är produkterna och tjänsterna värda sitt pris hos Yoga International? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Yoga International

  Under 2013 lanserades och grundades företaget och onlinetjänstenYoga International och de erbjuder sina kunder olika typer av yoga klasser och andra meditativa övningar genom en prenumeration via deras hemsida. 300 000 medlemmar är med på hemsidan Yoga International och i sitt sortiment har Yoga International mer än 1 000 olika klasser.

  A/B-tester ökar konverteringen med 20 procent om året

  Vad erbjuder Yoga International sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex träningar, meditation, lärare, community, kurser och så vidare. Om kunderna skulle vilja prova på en prenumeration hos Yoga International så kan de göra det genom att inne på hemsidan skapa ett konto. Helt nya kunder kan prova på tjänsten i 30 dagars tid kostnadsfritt och efter det kan kunden välja om hen vill fortsätta prenumerationen. De olika prenumerationsalternativen är antingen månatligen för ett pris av 19,99 USD eller en årlig engångskostnad för 119,88 USD. Yoga International har även en applikation där kunder kan använda tjänsten i mobilen eller plattan.

  Hur kan kundtjänsten nås hos Yoga International?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du köpt något hos Yoga International någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Olika yogatips.

  Yoga International
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Yoga International

  Din recension

  FAQ

  Är Yoga International ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Yoga International. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Yoga International?

  Yoga International är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yoga International gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.