OmdömesStalle

  Recensioner Xwine

  I dagsläget kan så gott som alla produkter finnas online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. Online kan man hitta alla vitvaror man kan tänka sig, man kan köpa alla nya plagg och kläder man kan tänka sig samt att alla produkter man kan tänka sig till husdjur och barn finns online. Det är smidigt att handla online eftersom man kan handla dygnet runt, man slipper ta bilen eller någon form av kollektivtrafik till de närmaste butikerna samt att utbudet är så otroligt stort så alla kan alltid hitta någon produkt online som de kommer att tycka om. Vissa nätbutiker har valt att satsa på en eller några produktkategorier, medans andra företag har valt att ha ett så stort sortiment som möjligt och så många produkter om bara går. En nätbutik som har valt att erbjuda en sorts produkttyp är Xwine, och de erbjuder vin online.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Xwine? Om man vill returnera en produkt till Xwine, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om företaget Xwine

  Xwine fungerar som en vinbutik online och de erbjuder sina kunder olika sorters viner som de kan beställa online och sedan få hemlevererat. Under 2007 blev det tillåtet för privatpersoner i Sverige att importera vin från olika EU länder och efter att det blev tillåtet lanserades och grundades Xwine.

  Unboxing & Test | HTC Vive VR-kit!

  Vad erbjuder Xwine sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som kunderna kan kolla igenom, samt att vinerna som de erbjuder sina kunder kan filtreras så att kunderna kan se olika viner beroende på tex vintyp, land eller övrigt. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Då kunderna gör beställningar via hemsidan så är det Bring som sedan levererar produkterna, vilket både sker dagtid och kvällstid. Kunderna kan även välja vilken tid då de skulle vilja ha sitt vin levererat. Görs det beställningar via företagets hemsida som överstiger 2 500 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på beställningen. I annat fall så läggs det till en fraktavgift på kundens slutgiltiga beställning på 199 kr. Paketen levereras direkt hem till kunden och inte till något ombud.

  Hur kan kundtjänsten hos Xwine nås?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att se en ”FAQ” vilket innebär att de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten hos företaget kan hen göra det genom att skicka e-post till dem eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation till företaget av någon orsak så kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten hos företaget.

  Har du någon erfarenhet av Xwine? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem där du berättar vad du tyckte om tjänsten de erbjuder, hur kundservicen var och om tex var tvungen att göra en reklamation.


  Vingård som Xwine samarbetar med.

  Xwine
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Xwine

  Din recension

  FAQ

  Är Xwine ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Xwine. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Xwine?

  Xwine är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Beställa Över Nätet, Öl, Vin & Sprit. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Xwine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.