OmdömesStalle

  Recensioner XtremeInn

  Att träna och att röra på sig är en sak som är väldigt bra, och det är även något som väldigt många redan håller på med. Oberoende om man tycket om att gå långpromenader eller om man vill spendera tid i gymmet så rör man på sig. Det finns väldigt många fördelar med att röra påsig, man mår mycket bättre både psykiskt och fysiskt, samt att man får bättre hållning och bättre uthållighet. Sporter som även är mycket populära men som kanske inte så många personer man känner håller på med är extremsport, och dt finns butiker som säljer produkter och tillbehör till personer som håller på med just extremsporter. En av dessa butiker som finns i Sverige är Xtremeinn.

  Mer information om företaget Xtremeinn

  Bolaget och butiken Xtremeinn leds och styrs av ett företag vid namnet Tradeinn. Tradeinn är ett företaget som även har 14 stycken andra specifika sportrelaterade produkter med ett sortiment på över 750 000 produkter. Varje dag skickar företaget Tradeinn ut cirka 7 500 beställning och de levererar till över 200 olika länder världen över. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att tillsammans kunna bygga en bättre värld som alla ska kunna trivas i. Tradeinn:s mission är att driva en verksamhet som ska kunna göra så att marknaden växer och att det hela tiden bildas nya och spännande idéer. Hos Xtremeinn finns det produkter för personer som intresserar sig av någon extremsport.

  Träna.

  Vad erbjuder Xtremeinn sina kunder?

  Om man är ute efter något särskilt och gå in på företagets hemsida kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just den produkten. Om inte så kan man bläddra igenom olika kategorier som tex skydd, Airsoft, barnkläder, skor, vattensport mm.

  Oberoende vad man väljer att beställa så kommer fraktkostnaden att bestämmas utgående från vikt och volym på paketet. Xtremeinn levererar till många olika länder i världen men om man ska beställa något och upptäcker att man inte hittar det land man bor i på listan kan man kontakta företagets kundtjänst. Skulle det vara så att man får hem en produkt och upptäcker att man har beställt fel eller att man inte är helt nöjd med den kan man returnera. Returen måste göras inom 30 dagar från och med att man har mottagit paketet, och produkten måste vara i perfekt skick för att returen ska kunna bli godkänd.

  Hur kan man komma i kontakt med Xtremeinn?

  Om man undrar över något och skulle vilja kontakta företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor”, chansen är stor att man kommer få svaret på sin fråga redan där. Hittar man inte svaret på sin fråga kan man kontakta företaget antingen via e-post, på telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan. Vill man lämna in en reklamation ska man även kontakta företagets kundtjänst.

  Har du handlat hos Xtremeinn? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om dem.

  XtremeInn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om XtremeInn

  Din recension

  FAQ

  Är XtremeInn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om XtremeInn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder XtremeInn?

  XtremeInn är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van XtremeInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.