World of Warships

Alla recensioner

World of Warships

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

World of Warships

Med form av olika spel har man möjligehten att få leva in sig i ett liv som själva karaktären har. Man har möjligheten att slåss i olika krig eller så kan man skutta omkring på en fin äng för att kunna släppa på nerverna som det verkliga livet för med sig. Det finns företag som säljer olika typer av produkter när det kommer till just spel. Det kan vara så att företaget säljer färdiga datorer, men det finns även företag som säljer skilda delar där det finns möjligheten att bygga en egen dator. World of Warships är ett spel som online kan laddas ner på hemsidan som går under samma namn som spelet.  

Är produkten värd sitt pris som World of Warships eller kommer jag att känna att jag ödade pengar? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och vad ska jag göra om det är så att jag inte alls är nöjd med min produkt men redan provat den? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Information om World of Warships
World of Warship är en hemsida och ett spel som grundades och lanserades under 2015. Utgivarna till spelet är Wargaming medans utvecklarna till spelet är Wargaming och Lesta Studios. World of Warplanes and World of Tanks är även spel som samma utgivare har gett ut. Hittills så har 35 miljoner spelare testat att spela spelet World of Warships. 

Det som World of Warships är 
På spelet är det sju års gräns samt att det kan ingå våldsamt innehåll i spelet. Spelet går att spela gratis på PC och det är möjligt att ladda ner spelet via deras hemsida. Inne på företagets hemsida är det möjligt att delta i olika forum som är gjorda för spelarna av spelet samt att det är är möjligt att läsa tips om spelet osv. World of Warships har även en Premium Shop där det är möjligt för spelarna att köpa prylar som man sedan kan använda inne i spelet. 

Vem man ska kontakta om man har frågor om World of Warships
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos World of Warships genom att skicka e-post till dem där de svarar så fort som möjligt. Men kunderna har möjligheten att innan dessa gå in och läsa företagets ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.
 
Har du någon erfarenhet av själva spelet World of Warships? Om du har det så skulle vi här på OmdömesStalle bli otroligt glada om du var helt ärlig och berättade för oss vad du egentligen tyckte om själva utgivarna av spelet, om du skulle spela spelet i ofantliga timmar och även andra saker som du kanske snappade upp då du handlade via dem. 


Hur man kan bygga ett gaming-setup.