Wonderbly

Alla recensioner

Wonderbly

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Wonderbly

Något som är väldigt viktigt att man gör som förälder men det är även väldigt hälsosamt när man är vuxen är att läsa för sina barn och även läsa själv. Det finns studier som visar att barn som blivit lästa för börjar prata tidigare samt att de har ett större ordförråd och kan till och med vara bättre på att visa och förstå känslor. Det finns många företag ute i världen som erbjuder sina kunde böcker men Wonderbly är ett företag som säljer böcker för barn i olika åldrar som även kan göras personliga. 

Kommer det att vara mycket dyrare att köpa en personlig bok från Wonderbly eller inte? Erbjuder företaget även produkter till vuxna eller har de endast barnböcker i sitt sortiment? I vilka alla olika språk säljs böckerna? Här på OmdömesStälle har folk valt att lämna recensioner eftersom de redan har erfarenhet av företaget. 

Mer om Wonderbly
Wonderbly är ett företag som under 2012 grundades och lanserades av fyra stycken vänner som ville börja skapa personliga böcker. Idag har företaget i sitt sortiment hundratals olika böcker där kunderna själva kan fylla i om en bok ska tillverkas till en liten pojke eller flicka och även namnet på barnet. Wonderbly tillverkar böcker på flera olika språk och det kan väljas direkt då kunden går in i nätbutiken för att shoppa. Sedan företagets start har de sålt cirka 6 miljoner böcker till barn i olika länder i världen. 

Det som erbjuds hos Wonderbly
Inne i nätbutiken kan kunden välja vilken typ av bok hen vill köpa och sedan kan boken skräddarsys. Kunden kan välja en karaktär som är lik barnet, namnge karaktären och även lägga till en personlig hälsning om så önskas. Det finns möjligheten att granska hela boken innan beställningen genomförs. Wonderbly levererar sina produkter till 150 länder tillsammans med 14 olika leveranspartners. Då en beställning görs kommer kunden att inne i nätbutiken se den uppskattade leveranstiden, både då det kommer till standard leveransen men även expressleveransen. Böckerna kostar mellan 289 kr och 359 kr beroende på vilket format kunden bestämmer sig för, för en extra kostnad har kunden även möjligheten att få boken inslagen i presentpapper. Kunden har möjligheten att annullera sin beställning och få pengarna tillbaka om det skulle vara så att produkten inte anlänt inom 40 dagar efter beställningsdatum eller om det är något som inte stämmer överens med beställningen eller produkten. Det är möjligt att komma i kontakt med Wonderbly genom att antingen fylla i kontaktformuläret som finns inne på sajten eller genom att direkt skicka e-post till dem. 

Åsikter om Wonderbly
Har du beställt och kanske gett bort en bok från Wonderbly? Om du har det skulle du då säga att din present blev uppskattad och om du själv var nöjd över den? Tyckte du att kvaliteten på boken var bra med tanke på priset och skulle du själv rekommendera detta företag till dina vänner och bekanta, eller främlingar för den delen?


Tips till nyblivna föräldrar.