Wolven

Alla recensioner

Wolven

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Wolven

Träningskläder är något som under de senaste åren blivit ganska vanligt att man bär under dagen, även fast man inte tränar. Detta beror på att träningskläder allt som oftast är väldigt stretchiga vilket betyder att de är bekväma att ha på sig oberoende vad man hittar på. Detta har lett till att många företag valt att erbjuda sina kunder träningskläder som är både snygga, sitter bra och bekväma. Wolven erbjuder träningskläder både för kvinnor och män. 

Om jag väljer att köpa ett par tights hos Wolven, är de då genomskinliga eller inte? Är produkterna prisvärda, och kommer de att hålla ihop efter många tvättningar eller inte? Det finns personer som redan har erfarenheter av detta företag och de har valt att dela sina tankar och åsikter här inne hos oss. 

Mer om Wolven
Wolven är en e-handelsbutik som i sitt sortiment har produkter som till exempel: tights, toppar, shorts, bikinis och så vidare. När företaget tillverkar sina produkter använder de sig av återvunnet material, och när de sedan levererar kundernas paket använder de sig inte av plast alls. Wolven har tagit fram ett ambassadörsprogram som influencers kan ta del av och dela med sig av nyheter och kollektioner på sina kanaler för att öka kundantalet hos Wolven. Ambassadörerna får möjligheten att till exempel gå gratis yogaklasser, samt att de tjänar kommission då de för trafik till sajten. 

Det som Wolven erbjuder
Valfria produkter kan läggas till i kundkorgen och om internationella kunder (personer som inte befinner sig inom USA) väljer att göra ett inköp på 99 USD eller mer behöver de inte betala någon fraktkostnad. Efter att Wolven tar emot en kundbeställning kommer de att behandla och skicka ut beställningen inom 1-2 arbetsdagar, och efter det kan kunderna räkna med en leveranstid på mellan 1-4 arbetsdagar. Under november och december månad kan leveranserna ta lite längre. När beställningar görs har kunderna möjligheten att välja mellan några olika betalningsmetoder, detta är t.ex. direkt via kort eller internetbanken, det går även att betala via delbetalning, faktura eller PayPal. Kunderna kan lämna tillbaka en oanvänd en produkt inom 15 dagar efter mottagandet av den för att få pengarna tillbaka. Det finns även möjligheten att göra en retur inom 60 dagar för att byta ut en produkt mot en annan, eller välja något annat från sortimentet. Inne i nätbutiken har Wolven valt att svara på de oftast ställda frågorna och detta handlar t.ex om storlekarna, returerna samt leveranserna. Kundtjänsten hos Wolven kan kontaktas antingen via e-post eller på telefon.

Erfarenheter av Wolven
Har du träningskläder i din garderob som kommer från Wolven? Om du har det, kan inte du då skriva en egen recension om dem? I din recension kan du berätta om du tyckte att priset känns rätt, även om storlekarna och produkterna var vad du hade förväntat dig. Var ärlig och oberoende i din recension eftersom det är den typen av recensioner vi har valt att samla här på OmdömesStälle


Tips för dem som vill börja träna på gym.