Wo Patt

Alla recensioner

Wo Patt

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Wo Patt

När var senast som du valde att gå igenom din garderob och verkligen gå igenom allting? Troligtvis var det en tid sedan. Det är bra att med jämna mellanrum verkligen gå igenom sina kläder och se vad man bör spara eller inte spara. Man kan ha som en regel att om man inte burit kläderna under de senaste månaderna/året så är chansen ganska liten att man någonsin kommer få användning för dem (om det då inte handlar om finkläder eller klänningar som används ganska så sällan). När det kommer till klädbutiker så är Wo Patt en nätbutik som erbjuder kläder, men även andra produkter som telefonskal samt flip flops. 

Här inne hos oss på omdömesstalle.se är det möjligt att kostnadsfritt både läsa och skriva ärliga och pålitliga omdömen om olika företag och verksamheter som erbjuder någon typ av produkt eller tjänst. Här kan du tex läsa andra personer erfarenheter av Wo Patt, men även hur många andra butiker som helst. 

Info om Wo Patt
Wo Patt är ett företag och en nätbutik där namnet kommer från hela meningen World of Patterns. De som grundade hela företaget hade en affärsidé av att skapa vardagliga produkter som typ alla använder, men göra dem lite roligare genom att använda olika typer av mönster och former. Wo Patt har valt att skapa olika typer av kollektioner och i dagsläget finns det fyra st olika: Pixel, Zoo, Cosmos samt Logo. 

Wo Patt är ju som sagt en nätbutik med ett sortiment beståendes av munkjackor, t-skjortor, mobilskal, små ryggsäckar och så vidare. Alla de olika produkterna som de säljer har unika mönster och de varierar i pris, Wo Patt erbjuder produkter både för kvinnor och män men kläderna kan även ses som unisex och kan bäras av alla. Wo Patt har valt att ha hållbarhet i åtanke då de skapar sina produkter, vilket betyder att de föredrar att skapa sina produkter efter att någon kund har beställt i stället för att faktiskt ha hur många produkter som helt i lager som ligger och samlar damm. De vill även råda kunderna till att vara säkra på vilken produkt de köper så att de inte ska behöva göra en retur, för att underlätta för hållbarheten idag. 

Tjänster som Wo Patt erbjuder
E-butiken gör det möjligt för kunder att handla online via den virtuella shoppingkassen och sedan genomföra en beställningen genom att betala med kort, Paypal, faktura eller delbetalning. Väljer kunder från Europa att göra en beställning kan de räkna med en leveranstid på mellan 5 till 10 arbetsdagar, samt att det då kan tillkomma skatteavgifter och tullavgifter. Wo Patt har en kundtjänst som kan nås antingen via telefon eller e-post. 

Reklamationer, tips eller fördelar hos Wo Patt
Har du någon tidigare erfarenhet av Wo Patt? Är deras mobilskal en bra produkt eller är det mer snyggt än faktiskt hållbart? Kommer kläderna att bli helt noppriga efter endast första tvätten eller håller de faktiskt upp till sitt pris? Det vill vi att du berättar för oss här på OmdömesStalle i form av en recension. 


Hur man faktiskt kan skapa den perfekta basgarderoben.