Wish Wholesale

Alla recensioner

Wish Wholesale

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Wish Wholesale

Varför skulle man egentlogen inte tycka om att handla online? Det är ju så otroligt effektivt eftersom man inte behöver läman sitt hem samt att man med endast några tryck kan komma till ett soritment som finns i hela världen och inte endast i den staden man bor i. Eftersom det är så pop att handla online så är ju verkligen utbudet hur stort som helst. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Inne hos nätbutiken Wish Wholesale finns det produkter inom flera olika kategorier. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Wish Wholesale? Om jag verklogen har en fråga, kommer jag då att kunna nå kundtjänsten eller svarar de aldirg på mina frågor? Det är bara några av alla de olika frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Wish Wholesale
Under 2019 grundades och lanserades företaget och hemsidan Wish Wholesale och de är endast verksamma online, de driver alltså inte någon typ av fysisk verksamhet. Företaget har sitt huvudkontor i San Francisco och varje dag skickar de iväg cirka 2 miljoner produkt beställningar från Wish appen

Det som Wish Wholesale erbjuder sina kunder
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex: smycken, kläder, elektronik, bästsäljare och så vidare. Sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Det är möjligt att både byta språk och valuta på priserna inne på hemsidan. Från och meda att kunden har gjort sin beställning så borde hen få ett mail om leverans infon inom 4 dagar. Är det så att kunderna väljer att köpa mer än en produkt så är det möjligt att de levereras i olika paket. Från och med att kunderna har mottagit sin beställning så kan de inom 7 dagar göra en retur och skicka tillbaka någon produkt. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Wish Wholesale
Är det så att kunderna eller någon som aldrig har handlat hos företaget har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Gshopper genom att skicka e-post till företaget. Då kunden kontaktar kundtjänsten kan hen komma ihåg att lägga med sitt ordernummer eftersom det troligtvis försnabbar ärendet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Efteer det finns även möjligheten att gå vidare med ärendet om det skulle behövas. 
 
Har du någon erfarenhet av Wish Wholesale? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om själva kvaliteten på produktern och om du kommer att handla hos dem igen. Kom ihåg att berätt varför eller varför inte. 


Hur man handlar säkert online.