WinkWink.se

Alla recensioner

WinkWink.se

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buyersclub
Buyersclub
0 recensioner

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så läng...

Logo Oliver & Eva
Oliver & Eva
0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Himmelriket
Himmelriket
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Mshop
Mshop
0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

WinkWink.se

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. WinkWink är ett företag och en hemsida som har valt att erbjuda sina kunder sexleksaker

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex WinkWink? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget WinkWink
Företaget grundades och lanserades under 2013 i december och är i dagsläget en av de ledande sexbutikerna i Skandinavien. Det finns mer än 5 000 produkter i företagets sortiment samt att det finns allt från mer billiga produkter samt de mer avancerade som kostar mer. Företagets mål är att bli den ledande butiken i Europa som erbjuder sina kunder sexleksaker. 

Vad erbjuder WinkWink sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det flera olika kategorier samt att det finns en sökfunktion för att man kan hitta sina produkter. Det finns både produkter till kvinnor och män samt produkter som man kan använda tillsammans med sin partner. Om man gör en beställning som överstiger 600 kr så kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 35 kr. Paketet kommer att skickas redan samma dag eller dagen där på då beställningen görs och alla varor skickas diskret i en anonym förpackning. Känner man sig missnöjd av någon produkt så har man upp till 30 dagar på sig att returnera den. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos WinkWink?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med dem genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta direkt med dem inne via deras hemsida. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du någon gång handlat hos WinkWink? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Tips på att ha en effektiv e-handel.