WildBird

Alla recensioner

WildBird

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

WildBird

Att för första gången bli förälder och känna att man har ansvaret för ett nytt litet liv kan medföra många olika typer av känslor. Man känner lyckan och kärleken över sitt lilla liv, men man kan även känna sig stressad och att man inte har tid för något annat under dagen. Det finns produkter som kan hjälpa till vid dessa tillfällen. Wildbird är ett företag som tagit fram en typ av bärsele där barnet kan vara med då man under dagen gör saker i hemmet. 

Det finns olika företag som erbjuder dessa typen av produkt, varför ska jag vända mig till just Wildbird? Är denna produkten säker, eller behöver jag vara orolig för mitt barn? Här på OmdömesStälle har du möjligheten att läsa recensioner av personer som har erfarenhet av olika företag. 

Om Wildbird
Företaget har varit verksamma på marknaden under några års tid och de valde att skapa en produkt så att föräldrar har möjligheten att på ett personligt sätt bära sina småbarn med sig under dagen. Produkten som företaget tagit fram är även versatil vilket betyder att den har flera olika användningsområden som till exempel skydd från solen eller amningsskydd. Inne i företagets nätbutik kan hela företagets historia läsas, samt att deras produkter kan köpas direkt via nätbutiken

Det som Wildbird erbjuder
Det finns några olika designer på bärselen som företaget erbjuder sina kunder, och de olika alternativen är antingen en design som är helfärgad eller en design som består av olika mönster. Det finns även olika modeller beroende på hur varm bärselen ska var samt storleken på barnet. Wildbird levererar sina produkter till länder runt om i hela världen och det är antingen UPS eller USPS som har hand om leveranserna. Efter att företaget tagit emot kundens beställning kommer de att skicka iväg produkten från sitt lager inom 1-2 arbetsdagar. Kunden kommer automatiskt att till sin e-post få en bekräftelse och via den har hen möjligheten att hålla koll på leveransen och se den uppskattade leveranstiden. Räknat från och med den dagen då kunden tagit emot sitt paket har hen ännu möjlighet att lämna tillbaka någon produkt inom 30 dagar. För att kunna göra en retur ska kunden börja med att skicka ett mejl till Wildbird och berätta att hen vill göra en retur, företaget återkommer efter det till kungen med anvisningar om hur en retur kan genomföras. Inne på hemsidan finns en “faq” där de oftast ställda frågorna finns besvarade, men Wildbird har även en kundtjänst som kan kontaktas via e-post. 

Åsikter om Wildbird
Är du någon som skulle säga att du har erfarenhet av detta företag? Om du är det, kan inte du då ta och lämna en recension inne hos oss där du med dina egna ord berättar vad du tycker om företaget och det som de har att erbjuda. Du kan berätta om kvaliteten på produkten var bra och även om de är prisvärda eller inte. 


Tips till personer som nyligen blivit föräldrar.