OmdömesStalle

  Recensioner Wickman

  För att få en snygg helhet då man lägger ihop en hel outfit så är det så att det ofta måste kompletteras med accessoarer och smycken. Med accessoarer kan man uttrycka sig och visa sin kreativitet då man snyggt plussar ihop en sak med en annan och får det att se snyggt ut tillsammans. Man kan gå med stora färggranna ringar, stilrena halsband och så kan man såklart gå med en snygg och praktisk klocka. En klocka är riktigt bra att ha eftersom den endast inte fungerar som en snygg accessoar utan det är även väldigt praktiskt att hela tiden kunna kolla vad klockan är, man behöver då inte tänka på att alltid ha mobilen med sig. Om man vill ha en ny klocka kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut där, men det kan ofta vara så att man inte hittar vad man är ute efter eller så är utbudet väldigt litet. Men därför kan man i dagsläget sitta hemma bekvämt och surfa runt på nätet för att hitta den perfekta klockan, och sedan beställa den. Wickman är ett företag som erbjuder sina kunder klockor via deras hemsida.

  Är produkterna värda sina pengar hos Wickman och är returerna enkla att avklara om man skulle känna sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Wickman

  Hela företagets historia börjar redan under 1923 vilket är nästan hela 100 år sedan. Förtaget har valt att sälja klockor som har en skandinavisk stil samt klockor som även är hållbara med en tidlös design. Wickman är verksamma i Sverige och i andra länder i norden men de levererar även sina produkter till länder runt om i hela världen.

  E-handel: Ta betalt på nätet? Vi hjälper dig!

  Vad erbjuder Wickman sina kunder?

  Wickman erbjuder sina kunder klockor både till kvinnor och män. Inne på deras hemsida kan man kolla igenom deras produktkategorier för både kvinnor och män och de har även en flik där man kan få tips och information om olika stilar och hur man ska använda sina klockor tillsammans med sina kläder. När det kommer till betalningen på hemsidan så kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken eller så kan man betala via Paypal. När det kommer till leveransen så kommer den att variera beroende på till vilket land man väljer att få sin beställning. Skulle man beställa en klocka via företaget och sedan känner man sig missnöjd över den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Wickman?

  Om man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att skicka e-post till dem.

  Har du någon erfarenhet av företaget Wickman? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Tips om klockor.

  Wickman
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Wickman

  Din recension

  FAQ

  Är Wickman ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Wickman. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Wickman?

  Wickman är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wickman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.