White One

Alla recensioner

White One

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

White One

Nuförtiden kan man handla allt via nätet, det har ingen skillnad om det handlar om vitvaror, nya kläder, böcker eller spel eller matprodukter. Något som väldigt många av oss tycker om att göra med jämna mellanrum är att skämma bort oss själva. Vissa personer tycker om att avnjuta en riktigt god måltid, vissa tycker om att köpa något riktigt fint till sig själva och andra tycker om att ha en kväll som består av endast hemma-spa. När man har en kväll som består av hemma-spa tycker många om att kanske ha en hårinpackning, ansiktsmask, ta ett långt bad, kanske gå i bastun etc. Det finns ett företag i Sverige som säljer produkter online som kan underlätta ditt hemma-spa, och det företaget heter White One. 

Genom att läsa andra personers recensioner om olika företag kan man få svar på många knepiga frågor som tex: hur långa är leveranstiderna hos detta företag? Hur gick själva betalningen till, är det verkligen pålitligt? Jag har fått hem en produkt som är söndrig vad ska jag ta mig till? 

Mer information om företaget White One
White One är ett e-handelsföretag som erbjuder skönhets- och hälsoprodukter online. De som startade företaget vill göra det eftersom de villa ge deras kunder chansen att skämma bort sig själva nu och då med skönhetsprodukter. 

Vad erbjuder White One sina kunder?
White One erbjuder ett flertal olika produkter men tex: tandblekning, proteinpulver, kosttillskott, hår- och hudvårdsprodukter mm. Om man vet vad man är ute efter när man går in på företagets hemsida kan man direkt använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man letar efter. Direkt inne på hemsidans första sida kan man se vilka produkter som är helt nya i sortimentet och man kan även se vilka produkter som är de bäst säljande. När man ska göra ett inköp på hemsidan kan man välja mellan att betala med kort, Paypal, på faktura eller ta hela inköpet på delbetalning. Om man bor i Sverige och gör en beställning kommer leveranstiden att vara cirka 1–4 arbetsdagar. Man kan även följa med paketet under hela resan för att se var det befinner sig. Hos White One har man en returrätt på 14 dagar från och med att man har mottagit sitt paket, men för att returen ska bli godkänd måste för paketet och produkten granskas av någon som jobbar på företaget. 

White One har ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med White One?
Inne på företagets hemsida finns en flik som heter ”vanliga frågor”, och där finns det oftast ställda frågorna. Om man undrar över något och inte hittade svaret på sin fråga inne på hemsidan kan man kontakta företagets kundtjänst. Man kan nå dem antingen via e-post eller via ett kontaktformulär som man kan fylla i på hemsidan. Om man skulle få hem en söndrig produkt ska man lämna in en reklamation genom att kontakta företaget. 

Har du handlat hos White One? Om ja, skriv då gärna en egen recension


Hemma-spa.