OmdömesStalle

  Recensioner White One

  Nuförtiden kan man handla allt via nätet, det har ingen skillnad om det handlar om vitvaror, nya kläder, böcker eller spel eller matprodukter. Något som väldigt många av oss tycker om att göra med jämna mellanrum är att skämma bort oss själva. Vissa personer tycker om att avnjuta en riktigt god måltid, vissa tycker om att köpa något riktigt fint till sig själva och andra tycker om att ha en kväll som består av endast hemma-spa. När man har en kväll som består av hemma-spa tycker många om att kanske ha en hårinpackning, ansiktsmask, ta ett långt bad, kanske gå i bastun etc. Det finns ett företag i Sverige som säljer produkter online som kan underlätta ditt hemma-spa, och det företaget heter White One.

  Genom att läsa andra personers recensioner om olika företag kan man få svar på många knepiga frågor som tex: hur långa är leveranstiderna hos detta företag? Hur gick själva betalningen till, är det verkligen pålitligt? Jag har fått hem en produkt som är söndrig vad ska jag ta mig till?

  Mer information om företaget White One

  White One är ett e-handelsföretag som erbjuder skönhets- och hälsoprodukter online. De som startade företaget vill göra det eftersom de villa ge deras kunder chansen att skämma bort sig själva nu och då med skönhetsprodukter.

  MTG Top 10: White One Drops

  Vad erbjuder White One sina kunder?

  White One erbjuder ett flertal olika produkter men tex: tandblekning, proteinpulver, kosttillskott, hår- och hudvårdsprodukter mm. Om man vet vad man är ute efter när man går in på företagets hemsida kan man direkt använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man letar efter. Direkt inne på hemsidans första sida kan man se vilka produkter som är helt nya i sortimentet och man kan även se vilka produkter som är de bäst säljande. När man ska göra ett inköp på hemsidan kan man välja mellan att betala med kort, Paypal, på faktura eller ta hela inköpet på delbetalning. Om man bor i Sverige och gör en beställning kommer leveranstiden att vara cirka 1–4 arbetsdagar. Man kan även följa med paketet under hela resan för att se var det befinner sig. Hos White One har man en returrätt på 14 dagar från och med att man har mottagit sitt paket, men för att returen ska bli godkänd måste för paketet och produkten granskas av någon som jobbar på företaget.

  White One har ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med White One?

  Inne på företagets hemsida finns en flik som heter ”vanliga frågor”, och där finns det oftast ställda frågorna. Om man undrar över något och inte hittade svaret på sin fråga inne på hemsidan kan man kontakta företagets kundtjänst. Man kan nå dem antingen via e-post eller via ett kontaktformulär som man kan fylla i på hemsidan. Om man skulle få hem en söndrig produkt ska man lämna in en reklamation genom att kontakta företaget.

  Har du handlat hos White One? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Hemma-spa.

  White One
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om White One

  Din recension

  FAQ

  Är White One ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om White One. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder White One?

  White One är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van White One gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.