OmdömesStalle

  Recensioner WaveInn

  Att vara ute på sjön

  , hålla på med olika vattensporter samt att fiska är många intresserade av. Vissa tycker om att fiska på fritiden endast för att det är kul att se om man får napp eller inte, medans andra personer verkligen brinner för att fiska och försöker få så mycket napp som möjligt. Oberoende hur intresserad man är och hur ofta man gör det så vill man inte att ens fiskespö man precis köpt gör sönder första gången man får napp. Det finns många olika butiker som erbjuder fiske- och vattensportprodukter online och i butik och ett av dessa företag är Waveinn.

  Mer information om företaget Waveinn

  Waveinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt. Om man är intresserad kan man ladda ner Tradeinns applikation på mobilen för att ta del av nyheter och erbjudanden. Sedan butiken Waveinn:s start har de haft över 1 300 000 kunder.

  Vad erbjuder butiken Waveinn?

  På Waveinn:s hemsida kan man kolla vilka produkter som finns utgående från kategorier och märken, men man kan se vilka kategorier som är de mest populära på hemsidan. Man kan även använda sökfunktionen för att söka bland fler än 710 000 produkter samt över 1 780 märken.

  När man gör en beställning på hemsidan kan man välja mellan några olika betalningsmetoder, men de allra vanligaste är Paypal, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Intill varje produkt kan man se den uppskattade leveranstiden, men leveranskostnaderna bestäms helt individuellt för varje produkt. Fraktkostnaden beräknas utgående från vikt och volym på paketet och produkten. Waveinn levererar sina paket till många olika länder världen runt, men skulle det vara så att man inte hittar landet man bor i då man ska göra en beställning ska man kontakta företaget så att de kan hjälpa dig.

  Hur kan man komma i kontakt med Waveinn?

  Om man får hem en produkt och om man sedan är missnöjd kan man returnera produkten inom 30 dagar. För att returen ska bli godkänd måste produkten och förpackningen vara i exakt samma skick som när man tog emot den. Om man har några frågor till företaget angående produkter, frakt beställning osv kan man börja med att gå in på deras hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna. Chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där, om inte så kan man kontakta företaget. Man kan komma i kontakt med företaget antingen via e-post, telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan.

  Har du någon erfarenhet av Waveinn? Om du har de ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Lär dig fiska abborre. 

  WaveInn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om WaveInn

  Din recension

  FAQ

  Är WaveInn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om WaveInn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder WaveInn?

  WaveInn är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WaveInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.