War Thunder

Alla recensioner

War Thunder

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Swedoffice
Swedoffice
1 recensioner

Det blir allt mer populärt att jobba hemifrån, och inte nog med att man måste ha en god självdisciplin utan man behöver ...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

War Thunder

Många trivs med att ha en vardag som flyter på och man följer sina rutiner som man givetvis kan ta och töja på imellan. Men oberoende hur mycket man tycker om att umgås med sin familj och oberoende hur mycket man gillar sitt jobb så är chansen stor att man ibland vill känna att man vill fly undan vardagen, om endast för några få timmar. Såklart kan man göra större grejer som att resa bort eller gå på konsert, men man kan även göra saker hemma som t.ex. läsa en riktigt bra bok, kolla på en spännande film eller spela ett spel. Just spelindustrin har under de senaste åren blivit väldigt populärt bland kvinnor, män och ickebinära samt personer i alla åldrar. 

War Thunder är ett spel som är möjligt att ladda ner direkt via hemsidan som går under samma namn. Men det finns kanske frågor om spelet innan man laddar ner det, och då kan man läsa andra personers erfarenheter. Finns det t.ex. gömda summor inne i spelet War Thunder, eller är allting gratis? Kommer jag att kunna spela med mina vänner, eller inte? 

Mer om War Thunder
War Thunder är ett spel av flera som i sin tur är utvecklat och utgivet av företaget Gaijin Entertainment. Gaijin är ett företag som under 2002 grundades och lanserades i Moskva i Ryssland och har i dag kontor i Tyskland, Cypern, Ungern, Lettland och Ryssland. På företaget arbetar det mellan 150 - 200 personer och just spelet War Thunder lanserade de på marknaden under 2012. Alla spel som företaget har skapat kan köpas och laddas ner online, vilket betyder att det inte innebär antingen några leveranstider eller fysiska skivor som samlas hemma. 

War Thunder spelet
Spelet kan laddas ner kostnadsfritt till PC, Playstatio eller Xbox och det går ut på vara en stridsflygplan simulator. Runt om i världen har spelet miljontals spelare och det är möjligt att spela tillsammans med en vän som spelar på PC även fast man själv kanske spelar på Playstation. Inne i spelet är det möjligt att skaffa cirka 2 000 olika fordon samt att spelet har både PvP samt PvE aspekter. 

Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet “om spelet” och där är det möjligt att tex läsa om hur bra datorn man bör ha för att kunna spela spelet, men även mera info om själva spelet som tex användarantalet och så vidare. Vid frågor har War Thunder en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Åsikter och tankar om War Thunder
Har du spelat detta spelet som Gaijin Entertainment har gett ut, eller kanske något annat spel som de har tagi fram? Om du har det så kan väl du ta och skriva en egen recension om spelet. Berätta om du tycker att det är bra grafik, om du tycker om själva handlingen, hur communityt är i spelet och annat som du kanske känner att du vill dela med dig av. Kom ihåg att det är helt gratis att både skriva men även att läsa recensioner inne hos oss. 


Spel som kan spelas tillsammans med hela familjen.