OmdömesStälle

  Recensioner Vuxen

  Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller till och med sexleksaker. Det är otroligt smidigt att kunna handla online eftersom man inte behöver anpassa sig till några öppettider, och utbudet är så otroligt mycket större online än vad det är i fysiska butiker. E-handeln fortsätter bara att växa och den är här för att stanna, eftersom det är så många som föredrar att handla online. När det kommer till just sexleksaker så föredrar många att handla det online och inte i fysiska butiker eftersom det är så mycket mer diskret. Det finns flera olika sexbutiker online men Vuxen är ett av dessa företag.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Vuxen? Går det smidigt att göra en retur vid behov och hur är det om man känner behovet av att göra en reklamation? Det är svårt att veta om man redan inte har handlat hos dem, men man kan även läsa andra personers recensioner.

  Information om företaget Vuxen

  Under 1997 lanserades och grundades företaget i Sverige och i dag är det 50 personer som arbetar på Vuxen. De flesta personerna som arbetar på företaget är kvinnor och Vuxen är ett företag som även samarbetar med andra företag. Vuxen tillverkar inte sina egna produkter utan de fungerar som en återförsäljare som säljer sina produkter till flera olika länder. Vuxen är verksamma online och driver inte någon fysisk butik i dag.

  Mat-och pysselbloggaren Madame Edith berättar hur hon får pengar tillbaka på allt hon handlar

  Vad erbjuder Vuxen sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på hemsidan Vuxen och det finns även en funktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i företagets lager. Produktkategorierna som finns på hemsidan är tex: sexleksaker, lingerie och kläder, glidmedel och så vidare. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Kunderna kan välja om de vill få sitt paket levererat till närmaste postombud eller om de vill få det levererat till sitt hem. Leveransen till ombudet kostar 49 kr, och hemleveransen 69 kr. Den vanliga leveranstiden vid beställningar är mellan 1 och 3 helgfria vardagar. 100 dagar har kunderna på sig att göra en retur om de känner behovet av det, och kunden kan välja om hen vill ha tillbaka sina pengar eller en ny produkt.

  Vuxen har ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder. Kunderna kan prenumerera på det och sedan få information om kommande kampanjer och erbjudanden till e-posten.

  Hur kontaktas Vuxen?

  Kundtjänsten hos Vuxen kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Vuxen? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Hur man kan börja med egen e-handel.

  Vuxen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Vuxen

  Din recension

  FAQ

  Är Vuxen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Vuxen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Vuxen?

  Vuxen är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Vuxens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.