Vova

Alla recensioner

Vova

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Ginos
Ginos
10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Vova

Att shoppa på nätet är ju en av de smidigaste sakerna som finns. Man kan med endast några enstaka knapptryck medans man sitter med mobilen i soffan beställa hem vad som helst. Det kan handla om stora maskiner och vitvaror, till mindre prylar som tex hundmaten som börjar ta slut eller lite nya dekor till vardagsrummet. Vova är en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder ett ganska brett sortiment, där många olika kategorier är inkluderade. I företagets nätbutik säljs det olika produkter inom olika kategorier såsom: elektronik, sport och fritid, damkläder, herrkläder, mat osv. 

Kan jag vara säker på att produkterna är gjorda av bra kvalitet eftersom de säljer så många olika produkter? Är det smidigt att göra returer, och hur ser alla storlekar ut? Läs vad andra personer har för erfarenheter av Vova genom att läsa deras recensioner inne hos oss. 

Mer om Vova
Vova är ett företag och en hemsida som är verksamma på marknaden genom att fungera som ett köpcentrum online. I företagets sortiment finns det över miljon produkter och företaget är internationellt så de erbjuder sina produkter till olika länder runt om i världen. Företagets mission är att via sin nätbutik erbjuda olika produkter från olika märken där ute. 

Inne i nätbutikens förstasida är det möjligt att se vilka produkter som för tillfället hör till någon typ av kampanj, samt att det är möjligt att skapa ett konto på hemsidan för att hålla koll på tex tidigare beställningar. 

Det som Vova erbjuder
Kunden kan välja vilka produkter hen vill köpa, och sedan gå vidare till steget där information om frakt och betalning ska fyllas i. Det är möjligt för kunderna inne på hemsidan att själva välja på vilket språk de vill använda hemsidan, samt i vilken valuta de vill se priserna. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning så kommer de att skicka iväg paketet inom 3 - 5 arbetsdagar. Efter det har kunden tillgång till att se när den uppskattade leveransen kommer att ske. Om det är så att en kund väljer att köpa flera produkter så kan de levereras i olika paket eftersom de skicka iväg från olika platser. När kunden ska betala för sin beställning så kan de göra de direkt via kort eller med internetbanken, men det finns även andra metoder som tex: PayPal, Sofort, Trustly mm. Från och med att kunden tagit emot sin beställning har hen ännu möjligheten att inom 30 dagar begära en återbetalning, och lämna tillbaka någon produkt. Kundtjänsten ska kontaktas för att göra en retur och den kan kontaktas via e-post. 

Åsikter om Vova
Skulle du kunna säga att du personligen varit kund hos Vova? Om du har det så är det fritt fram att här inne hos oss på OmdömesStälle skriva en helt egen recension om företaget där du berättar för oss vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om du var tvungen att göra en retur och om det fanns något som du skulle vilja ändra på. 


Tips på hur man på ett säkert sätt kan handla online.