OmdömesStälle

  Recensioner Voidu

  Nuförtiden kan man hitta det mesta på nätet. På nätet kan man hitta kläder, inredning och andra prylar till hemmet, vitvaror och även leksaker till barnen. En sak man även kan hitta online är virtuella nycklar till spel. Spel till olika konsoler som tex PC, Xbox, Playstation mm. Förut var man tvungen att beställa sitt spel, vänta på att CD skivan skulle komma för att man sedan kunde installera spelet och spela det. I dagsläget behöver man endast gå in på någon hemsida som säljer online spel, betala för spelet och sedan installera det och spela det. Det finns många olika hemsidor som säljer spel online, och en av dem är Voidu.

  Mer information om företaget Voidu

  Företaget och hemsidan Voidu lanserades och grundades under 2017 i januari. Företaget kommer från Amsterdam i Nederländerna och det är även där som deras huvudkontor ligger. De som jobbar på företaget är själva väldigt spelintresserade och vill därför erbjuda sina kunder de bästa spelen till de bästa möjliga priserna. I Voidu:s spelsortiment finns det över 4 000 spel, som är tillgängliga alla dagar om året under vilken tid på dygnet som helst.

  Voidu.

  Vad erbjuder Voidu sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier på spel och även olika genrar, samt att man kan använda sig av sökfunktionen om man vet vad det är som man är ute efter, På hemsidans första sida kan man även se vilket spel som är ”dagens erbjudande”, och man kan även se bästsäljarna samt vilka nyheter som finns i sortimentet.

  När man köper ett spel via hemsidan kommer man inte att behöva vänta på en fysisk produkt. Utan man behöver endast betala för sitt spel och sedan kommer man att kunna ladda ner spelet till datorn. När man handlar hos Voidu kan man välja att betala med kreditkort så som tex visa, mastercard, American Express etc, och man kan även betala med PayPal. Om man väljer att köpa ett spel från Voidu så kan man även koppla det spelet till andra spelplattformer som tex Steam, Uplay och Rockstar Games Social Club.

  Hur kan man komma i kontakt med Voidu?

  Om man undrar över något eller har några frågor till företaget som har med något spel att gör eller deras tjänster överlag kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan gå in på fliken ”FAQ”. Under den fliken kan man hitta de oftast ställda frågorna, och därför är chansen stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga, eller om man vill kontakta företaget för att ge dem förbättringsidéer kan man även göra det. Man kan nå Voidu:s kundtjänst genom e-post (support@voidu.com). Kundtjänsten är öppen alla dagar i veckan under vanliga kontorstider.

  Har du någon erfarenhet av att köpa spel online hos Voidu? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem och berätta vad du tyckte och tänkte.

  Voidu
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Voidu

  Din recension

  FAQ

  Är Voidu ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Voidu. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Voidu?

  Voidu är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Voidus webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.