OmdömesStälle

  Recensioner VOFF

  Väldigt många personer har idag något typ av husdjur. Det absolut vanligaste husdjuret vi har här i Sverige är katt och på en stark andraplats hund. Men det finns ju även hur många olika husdjur som helsts om tex kanin, marsvin, orm, fisk osv. Har man ett husdjur eller skulle vilja ha ett husdjur så vet man troligtvis att det finns mycket om ett husdjur behöver förutom kärlek. De behöver tex mängder av mat om det är ett stort husdjur, leksaker för underhållning, och även andra nödvändigheter som tex klosax och andra produkter. Näthandeln är ju så vanliga idag så även prylar till husdjur sälja online, och VOFF är ett företag och en nätbutik som valt att erbjuder produkter till hundar.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos VOFF? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om VOFF

  VOFF är ett svenskt företag som lanserades på marknaden under 2016 efter att företaget hade grundats. André Moberg är personen som är både grundare och VD till företaget VOFF. Under 2017 lanserades företaget slogan vilket är “vi älskar hundar”. Produkterna som företaget säljer är både tillverkade och designade i Sverige.

  Det som VOFF erbjuder sina kunder

  VOFF erbjuder olika produkter till hundar, både produkter som ska vara ute och inne. I sortimentet finns det tex hundkojor och hundgårdar, samt sängar, bäddar och accessoarer till hundar. VOFF levererar sina produkter till flera länder, men inom Sverige så gäller en leveranstid på 1 till 2 vardagar samt att kunderna kan spåra paketet medans det är på väg. Om kunderna väljer att göra en beställning på 500 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs en avgift till på varje beställning. Vill kunden göra en retur ska hen först fylla i formuläret som finns inne på hemsidan.

  VOFF har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos VOFF

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos VOFF genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av VOFF? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips till dem som är hundägare.

  VOFF
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om VOFF

  Din recension

  FAQ

  Är VOFF ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om VOFF. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder VOFF?

  VOFF är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till VOFFs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.