OmdömesStalle

  Recensioner Vivre

  Kroppsbehåring

  , något vi alla nästan har och även en sak som många inte vill ha kvar. När det kommer till att ta bort håret på olika platser på kroppen så finns det olika tillvägagångssätt. Man kan tex raka som många väljer att göra eftersom de redan har gjort det under många års tid. Men det finns även andra alternativ som tex vaxning och laserbehandlingar. De senaste åren har det blivit ganska populärt att på senare tiden gå till olika salonger som erbjuder just laserbehandlingar men senaste tiden har det även börjat säljas maskiner så att man kan lasra bort håret hemma själv utan att gå till olika salonger och betala stora summor. Är man ute efter just en sådan maskin så finns det olika butiker som säljer dem, men ett av dessa företag är Vivre.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Vivre? Om man vill returnera en produkt till Vivre, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om företaget Vivre

  Svenskt e-handelsföretag som har varit verksam på den svenska marknaden under några års tid. Vivre är en hemsida och ett företag som tillhör bolaget Bellazilla AB. Vivre erbjuder sina kunder olika produkter och maskiner som har med hårborttagning att göra.

  Vad erbjuder Vivre sina kunder?

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är epilator, hårborttagningsmedel, laser, rakapparat hifu och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig inne på företagets hemsida som kunderna kan använda sig av. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Oberoende hur stor eller liten beställning kunden väljer att göra via Vivre så behöver kunden inte stå för någon fraktkostnad. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 2 arbetsdagar från och med att Vivre har tagit emot kunden beställning. Från och med att paketet har skickats från företagets lager så kan kunden spåra det. DHL är det företag som levererar kundernas paket och de levereras till kundens närmaste ombud. 365 dagar har kunderna på sig att göra en retur vid behov.

  Vivre har ett nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna nå Vivre?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

  Har du handlat hos Vivre? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. Där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, returerna och hur kundtjänsten behandlade dig. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det är bra för företaget i fråga samt för eventuellt framtida kunder.


  Hur hårborttagning fungerar.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vivre
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Vivre

  Din recension

  FAQ

  Är Vivre ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Vivre. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Vivre?

  Vivre är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.