Vivara

Alla recensioner

Vivara

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Vivara

Nätbutiker och e-handeln är något som hela tiden växer och bra bara större och större. Vilket heller inte är konstigt eftersom det är så smidigt att handla online och eftersom man kan få alla produkter man kan tänka sig online. Om man inte vill i dagsläget så behöver man inte heller åka till en fysisk butik. Det är smidigt att handla online eftersom utbudet är så mycket större, det finns hur många butiker som helst att välja mellan, samt att man aldrig behöver anpassa sig till några öppettider eftersom man kan sitta och shoppa dygnet runt.  Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment som är specialiserade på en viss produkttyp och säljer bara därför sådana produkter, medans andra nätbutiker vill ha ett så stort utbud som möjligt och har därför valt att sälja så gott som alla produkter man än kan tänka sig. En nätbutik som är verksam i Sverige och heter Vivara erbjuder produkter till fåglar

Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. Man kan få svaret på frågor som tex: är produkterna värda sitt pris, är kvaliteten bra på produkterna? 

Mer information om Vivara
Vivara är ett företags om är grundat och lanserat i Sverige och de har valt att erbjuda sina kunder naturprodukter och de har även valt att specialisera sig på att utveckla miljövänliga naturprodukter. De som jobbar på företaget har själv erfarenhet inom ämnet samt att de produkter som de säljer är framtagna i samarbete med fågelskådare så att det på rätt sätt ska kunna anpassas till fåglarnas behov. 

Vad erbjuder Vivara sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex fågelmatare, fågelmat, djurliv, fågelskådning etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. När man gör en beställning via hemsidan så kommer paketen att antingen levereras med Posten eller med DHL och leveranstiden är mellan 2 och 5 agar. Om man beställer växter via hemsidan kommer det att ta 1–2 dagar extra eftersom plantorna först görs i ordning då de ska skickas. Om man får hem en produkt från företaget och om man sedan av någon anledning känner sig missnöjd med den så kan man göra en retur inom 14 dagar från och med att man har tagit emot sin produkt. I returen ska man även komma ihåg att fylla i varför man är missnöjd. 

Hur kan man komma i kontakt med Vivara?
Företagets kundtjänst kan antingen nås genom att skicka e-post till dem eller så kan man ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga då. 

Har du handlat hos Vivara? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension


Vivara.