Vitaminer

Alla recensioner

Vitaminer

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Vitaminer

Här uppe i Norden under vinterhalvåret så är det väldigt mörkt, vilket även leder till att vi som bor här inte får så mycket sol samt att vi kan få brist på andra nödvändiga vitaminer och mineraler. Vi kan även få brist på just dessa vitaminer och mineraler under sommaren, men det kanske inte märks lika tydligt då som på vintern. Att ta tillskott av olika vitaminer och mineraler är väldigt bra och hälsosamt, de flesta av oss har brist på något utan att vi ens vet om det. Det finns många tecken som kan visa om vi har brist på något eller inte, du kan till exempel känna oss extra trötta och hängiga, eller så får vi till exempel torr hy eller liknande. Detta kan tyda på att man har brist på något. Skulle man vilja införskaffa sig några nya kosttillskott som man tänker ta under vinterhalvåret så kan man gå till en fysisk butik som säljer dessa produkter, men man kan även köpa dem online. Ett företag som är verksamma online är Vitaminer. 

Är produkterna värda sitt pris hos företaget Vitaminer? Om jag som kund är behovet av att lämna in en reklamation vart ska jag vända mig då, och har jag möjlighet att returnera en produkt? Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svaret på dessa frågor. 

Mer information om Vitaminer 
Bättre Hälsa AB är företag som i dag driver och hemsidan och företaget Vitaminer och de har varit verksamma sedan 1980 i Sverige. Företaget har en hemsida där de erbjuder sina kunder sina produkter, samt att de har en lagershop som ligger Sverige som kunder kan besöka. 

Vad erbjuder Vitaminer sina kunder 
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex protein, livsmedel och rawfood och så vidare, en sökfunktion finns även tillgänglig inne på hemsidan. Om företagets kunder väljer att göra en beställning inne på företagets hemsida som överstiger 500 kronor så kommer det inte att tillkomma någon fraktavgift på den slutgiltiga beställningen, i annat fall kommer att tillkomma en fraktkostnad på 39 kronor för kunden. Är det så att en kund beställer till något annat land än Sverige så kommer fraktkostnaderna att variera. Den normala leveranstiden är mellan 1 och 3 arbetsdagar, skulle frakten av någon anledning ta längre så kontaktar företaget kunden i fråga. 

Har du själv varit kund hos Vitaminer 
Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så har kunderna möjligheten att göra det antingen genom telefon eller via e post. Inne på företagets hemsida finns det information om till exempel frakt, returer, reklamationer och så vidare. Skulle kunden möjligtvis vara i behovet av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med ditt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget Vitaminer? Om du har det kan du gå in på hemsidan omdomesstalle.se där du kan skriva en alldeles egen recension där du berätta vad du tyckte om företagets kundtjänst hur de hanterade eventuella reklamationer, och hur det fungerade om man ville returnera någon produkt


Vitaminer och mineraler.