Vitaminbutiken Kenkou

Alla recensioner

Vitaminbutiken Kenkou

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Vitaminbutiken Kenkou

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. Företaget Vitaminbutiken Kenkou säljer kosttillskott, vitaminer och mineraler via sin hemsida.   

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos Vitaminbutiken Kenkou? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget. 

Information om Vitaminbutiken Kenkou
Företaget grundades och lanserades under 2015 och de erbjuder olika produkter via sin hemsida till kunder i olika länder. Det är en person som är bakom företaget och företagets huvudleverantör är Lamberts Healthcare Ltd. Lamberts i sin tur grundades under 1982 i Storbritannien och de är en av de ledande leverantörerna då det kommer till kosttillskott i europeiska länder. Produkterna som Lamberts tillverkar levereras till 29 länder runt om i världen och de har ett sortiment som består av 160 produkter. 

Vad erbjuds hos Vitaminbutiken Kenkou
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex mineraler, vitaminer, antioxidanter och så vidare samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Gör kunderna beställningar hos företaget inom Sverige så gäller det en fraktkostnad på 29 kr om det inte är så att beställningen är på mer än 500 kr, i det fallet är frakten gratis för kunderna. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har mottagit sitt paket. 

Hur kan kundtjänsten hos Vitaminbutiken Kenkou nås?
Företagets kundtjänst kan kunderna antingen nå genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan kunderna kontaktar dem har de möjligheten att läsa igenom alla villkor och all information som finns på företagets hemsida. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen först kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du varit kund hos Vitaminbutiken Kenkou? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om tex kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var samt om du var tvungen att göra eventuell retut och hur det då fungerade. 


Tips på olika kosttillskott för olika personer.