OmdömesStalle

  Recensioner Vitaminbutiken Kenkou

  Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. Företaget Vitaminbutiken Kenkou säljer kosttillskott, vitaminer och mineraler via sin hemsida.

  Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos Vitaminbutiken Kenkou? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget.

  Information om Vitaminbutiken Kenkou

  Företaget grundades och lanserades under 2015 och de erbjuder olika produkter via sin hemsida till kunder i olika länder. Det är en person som är bakom företaget och företagets huvudleverantör är Lamberts Healthcare Ltd. Lamberts i sin tur grundades under 1982 i Storbritannien och de är en av de ledande leverantörerna då det kommer till kosttillskott i europeiska länder. Produkterna som Lamberts tillverkar levereras till 29 länder runt om i världen och de har ett sortiment som består av 160 produkter.

  How-To | Montera Grafikkort

  Vad erbjuds hos Vitaminbutiken Kenkou

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex mineraler, vitaminer, antioxidanter och så vidare samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Gör kunderna beställningar hos företaget inom Sverige så gäller det en fraktkostnad på 29 kr om det inte är så att beställningen är på mer än 500 kr, i det fallet är frakten gratis för kunderna. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har mottagit sitt paket.

  Hur kan kundtjänsten hos Vitaminbutiken Kenkou nås?

  Företagets kundtjänst kan kunderna antingen nå genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan kunderna kontaktar dem har de möjligheten att läsa igenom alla villkor och all information som finns på företagets hemsida. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen först kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du varit kund hos Vitaminbutiken Kenkou? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om tex kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var samt om du var tvungen att göra eventuell retut och hur det då fungerade.


  Tips på olika kosttillskott för olika personer.

  Vitaminbutiken Kenkou
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Vitaminbutiken Kenkou

  Din recension

  FAQ

  Är Vitaminbutiken Kenkou ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Vitaminbutiken Kenkou. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Vitaminbutiken Kenkou?

  Vitaminbutiken Kenkou är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Vitaminer & Kosttillskott. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vitaminbutiken Kenkou gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.