Vidar Power

Alla recensioner

Vidar Power

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Vidar Power

Att cykla är inte endast hälsosamt för kropp och själ med det är även väldigt bra för naturen eftersom det minskar alla utsläpp som sker då man väljer att ta t.ex. bilen till jobbet istället för cykeln. Men såklart så känner man kanske inte alltid att man vill cykla. Det kan vara eftersom det kanske är dåligt väder eller så vill man helt enkelt inte känna sig svettig om man ska till jobbet eller ett viktigt möte. Därför har de under de senaste åren blivit ganska så pop med elcyklar, Vidar Power är ett företag som erbjuder det. 

Inne här hos oss på OmdömesStälle har du möjligheten att läsa andra personers tankar och åsikter om olika företag som vi har här i Sverige. I detta fallet kan du tex få veta vad andra personer tycker om produkterna som Vidar Power erbjuder, men även annat som t.ex. hur lång är körtiden på en elcykel. 

Info om Vidar Power
Vidar Power är ett svenskt företag som har funnits på den svenska marknaden under några års tid. De har sitt huvudsäte i Kungälv och de driver en hemsida där det är möjligt att köpa både elcyklar men även andra typer av tillbehör till dessa elcyklar. Inne i deras nätbutik har kunderna möjligheten att se de olika märken som erbjuder just elcyklar, samt att det finns en sökfunktion så att kunder kan söka efter exakt den produkten de är ute efter. Företaget har även ett sortiment som består av andra typer av cyklar som tex helt vanliga standard cyklar men även mountainbikes. 

Vad erbjuder Vidar Power?
Själva nätbutiken fungerar som vilken nätbutik som helst där ute där kunden väljer vilka produkter hen vill köpa och sedan går vidare med beställningen genom att välja leveransmetod samt betala för inköpet. Skulle en person inte alls veta vad för slags cykel hen borde ha så finns det tips inne på hemsidan så att kunden kan få hjälp på traven då det kommer till valet av cykel. Klarna är det företaget som har hand om betalningarna som sker via hemsidan vilket betyder att kunderna kan välja mellan att handla med kort, direkt via internetbanken, på delbetalning eller helt enkelt via faktura. Den normala leveranstiden från och med att företaget har tagit emot kundens beställning är mellan 7-15 dagar men i vissa fall kan det dra ut på tiden. Kunden får välja om hen vill ha sitt paket levererat hem till dörren eller till ett utlämningsställe. Företaget har en kundtjänst som kan nås antingen via e-post eller via ett frågeformulär som finns inne på hemsidan. 

Vill du dela med dig?
Om det är så att du har någon erfarenhet av företaget eller produkterna som de erbjuder så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du berättade dina åsikter om företaget för oss. Du kan komma ihåg att vara ärlig och i din recension kan du komma ihåg att berätta om du tyckte att produkterna var värda sitt pris eller om du tyckte att det var något som företaget kanske kunde förbättra


Vad som kan vara bra att veta innan man skaffar en elcykel.